D.: lajka do dziisaj na orbicie okoloziemiskiej lata
Dlaczego tyAby powiększyć zaludnienie shardu.Doswiadczenie z UONie grałem, ale stronka nie pozwala mi zostawić pustego.Co rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?Nie rozumiem... xDCo rozumiesz przez pojęcie RPG ?Rozumiem przez gra ktura chodzisz jednym postacią i walczysz z potworami.Co rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?Nijak dajcie mi się zarejestrować!Scenka RPG (5)daje się złapać i odsypiam noc w areszcieDoswiadczenie z UONie wypełniłeś(-aś) pola Opisz krótko swoje doświadczenia.(Jeśli nie miałeś okazji grać pozostaw to pole puste.) Więc nie mogę zostawić pustego. Scenka RPG (4)wyjol bym topur spod pasa lecz najpierw nie chcial bym walczyc tylko dojc do zgody lecz gdyby to niepomoglo walczylbym.Doswiadczenie z UONIgdy nie grałem w UO, gdyż jak powiedziałem nigdy nie udało mi się dostać do gry z różnych przyczyn.Scenka RPG (4)RZUCAM SIE NA NICH I ICH ROZWALAMImię postaci:Alojzy Imię postaci:Lord DrakaienImię postaci:ostrze Imię postaci:MastaImię postaci:Quazi FazziImię postaci:GrzybosiejOpis zewnętrznyMaciek niepokonany. Imię postaci:ZykfrydImię postaci:zielony rakImię postaci:PanczoImię postaci:KiundolfImię postaci:Wiesmak26Co rozumiesz przez pojęcie RPG ?Bazooka xDW jakie gry fabularne grałes/ła?hmmm.... Metin 2, Tibia ( zrujnowała mi życie jak byłem młodszy ) i to chyba wszystkoDlaczego tyUmiem grać w rpg. To chyba najważniejsza rzecz u gracza rpg.Co rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?Rozwalenie jej na czynniki pierwsze, wypełnienie wszystkich sub-quest'ów oraz wykonanie wszystkich zadań.Co rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?porzycznie komus innemu ??Scenka RPG (4)Dopijam piwo (bo przecież go nie zmarnuje) sięgam za toporek przybieram postawę a gdy podrzucam toporkiem do góry a gdy oni zajmują się patrzeniem na toporek uciekamW jakie gry fabularne grałes/ła?TIBIADlaczego tyWitam Serdecznie Bardzo dużo słyszałem opinii na temat Ultimy i postanowiłem zrezygnować z Tibi i zagrać w Ultimę chciałbym się sprawdzić w świecie ultimy Opis zewnętrzny...a potem nastała ciemność !Doswiadczenie z UOple ma pozostac puste ponieważ nie grałem jeszcze w ultimęOpis zewnętrznySyn Kobry i Anakondy (krzyzówka ;P). Od dawien dawna rodzina węzy byla przy władzy na całym świecie.Ojca-Kobrę czcili nawet faraoni egipscy.Przed matką -Anakondą drżała cała Ameryka Południowa. Postać jest potęzna,bardzo zwinna i szybka.Zabija wszystko co ja rozdrażni,a potem to konsumuje.
Wiek:13 Imię postaci:Kosiarz Hasło:nissan Dlaczego tyjest ekstraDoswiadczenie z UOniewiwmOpis zewnętrznykosiarz czyli poladymCo rozumiesz przez pojęcie RPG ?nic?W jakie gry fabularne grałes/ła?RAZORCo rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?zabijanieScenka RPG (5)niewiem
Wiek:21 Imię postaci:Kryhhhhhha ( z akcentem na hhhhhhhhh, bo to mroczne) Hasło:dupadupa Dlaczego tyBo spalil mi sie PeCet... musze czekac az wpadnie jakis grosz na nowego, a na lapku mi nic sensownego nie chodzi Doswiadczenie z UOna MW... ale mi kliamt nie odpowiada wiec wole DeMowski ( slyszalem ze jest fajnie)Opis zewnętrznyJeszcze nie wiem, ale na pewno bedzie od mojej postaci bil skoncentrowany 100% mhrok!Co rozumiesz przez pojęcie RPG ?Find, Kill, Grab!W jakie gry fabularne grałes/ła?Quake i troche kierki po necie... ale cienko odgrywali inniCo rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?Bieganie po swiecie i udawanie pluszowego jesiotraScenka RPG (4)Nigdy nie lubilem krasnoludow O_o
Co rozumiesz przez pojęcie RPG ?Ja rozumię że to gra w której przeważnie steruje się fikcyjną postacią i przerjście jej według zaplanowanego przez twórców scenariuszuCo rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?Ja przez to rozumię że odgrywanie postaci to znaczy że odgrywa się postać w danym społeczeństwie jak np. mój kolega w grze ultima online i,że to nie jest to odgrywanie zaplanowanegao scenariuszu tylko tak jak się chce a nie, że np. grasz królem arturem on był rycerzem to ty też musisz być bo on był nie , możesz być królem arturem i np. barbarzyńcCo rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?granie postaci w teatrze??
Doswiadczenie z UOGrałem na serwerze MWOpis zewnętrznymyślę że wygląda bardzo szczególowo np:dobrze dopracowana twarz graficznie itp.Co rozumiesz przez pojęcie RPG ?pojęcie RPG rozumię przez to że tworzy się postać "jedna lub wiecej"w kturej zdobywa sie coraz leprze itemy i zdobywa się dużo przyjaciuł
Doswiadczenie z UOGrałem kiedyś w marioOpis zewnętrznyO co chodzi? odpiszcie na mailaCo rozumiesz przez pojęcie RPG ?Sam jestes gupi!!W jakie gry fabularne grałes/ła?Cs, mario jak już wczesniej mówiłem, aljan szuter.Co rozumiesz przez pojęcie "odgrywanie postaci" ?Niewiem nie zadawajcie głupich pytanScenka RPG (5)Zerżne strażnika, dam dupy szefowi i bedzie git.
Scenka RPG (5)Zaczynam atakować gwardzistów z krzesła i tulipanem z butelki gdyż moja postać jest zła.
Opis zewnętrznyDragon to smok ktury jest w wielu filmahOpis zewnętrznyRivaloh nie zadzieraj!!Scenka RPG (1)bede wladal mieczemOpis zewnętrznychce grac magiem bo najlepiej mi sie gra
Opis zewnętrznyOlbrzymi mężczyzna, obdarzony wspaniałą genetyką...
Opis zewnętrznyLooki ebi urodzil sie w rodzinie borkoskich i bardzo lubil mowic slowo "siedem" i pisac siódemki. Lubił tez grac w pilke wykonaną z swinskiego jelita wypchanym starym zgnilym serem. kazdego dnia wychodzil na dwor i malo jadl dlatego jest gruby.cale zycie bylo smutne i szare. w swoje 18 urodziny dostal najnowsza pilke zrobiana z reklamowek. bardzo sie ucieszyl i przerobil pilke na pile motorowa( ciekawe jak... . zarzna swoja matke i ojca.droop byl niezly: platynowa zbroja z najlepszego stopu zlota i skorzane rekawice z drewna. tak zaczal swoja przygode. nastepnego dnia poszeł po kowala pitera po miecza lecz niewial kasy dlatego wpadl na extra pomysl! jaki? zabije go ! podsadzil bombe, lecz niezdazyl uciec i oberwalo mu lewe jadro po prawej stronie ( dzisiaj znane jako slonce). miasto zaczelo sie palic, wszyscy pouciekali z miasta. looki gdy szedl zadowolony z pila przez palace sie miasto zobaczyl milosc swojego zycia... 400 kilo zywej masy, brzuch o srednicy 190 cm ryj pociachany bez oczow 7 zebow i 1 ucha bardzo piekna malo spotykane, siedziala w kacie i plakala , looki ebi podszedl do niej i ja zgwalcil a ze to robil tak dobzre jak kopanie pilki to dzeck urodzilo sie niepelnosprawne i z 3 glowami ( z ktorej 1 to pilka ) yyyy a teraz serio DAJCIE KONTO!!!! sory za buendy
Opis zewnętrznyjestem łucznikiem i dobije największy poziomScenka RPG wyjaśnił bym że jestem wojownikiem który pomaga królowi a jak bym mi nie uwierzyli to bi ich zbił i uciekł
Opis zewnętrznyMały krasnoludek dobrze zbudowany.Scenka RPG (4)Pytam o co chodzi bo nie rozumiem zaistniałej sytuacji. Staram się rozwiązać problem i dojść do porozumienia. Opis zewnętrznyZostałem stworzony przez Methestela by zaprowadzić pokój na Światach, pokonać wszelkiej maści demony i upiory a także zabić Daywadosa i wszystkich jego sługusówOpis zewnętrznynic takiego o sobieOpis zewnętrznyMój kolo jest: -najsilniejszy -najmądrzejszy -najbardziej doświadczony -najlepszy!!!Opis zewnętrznylubi expićScenka RPG (4)uciekł i się zemściłOpis zewnętrznyniebieskie oczy biale wlosy zly wzrokScenka RPG (1)wyjmuje powoli sztylety dwa i rzucam w pierszego orka i drugeiego zamną szybko jego kusze i zabija drogiego orka schyla sie i zabiera jego maczuge i nawala czwartegoOpis zewnętrznyHmmmmmScenka RPG (4)zabijamOpis zewnętrznySłużę sprawiedliwości, więc oczekuję sprawiedliwości od Ciebie.Opis zewnętrznywieczny aniołScenka RPG (5)użyje czaru i zniknę ......Opis zewnętrznywysokiOpis zewnętrznyChciałbym zacząć grac na waszym serweże ponieważ widzę ,że w tej ważna gre odgrywa fabuła .Lecz w grach w których grałem ,,WOW'',,Metin'',,,Diablo'', to w tych grach chodzi cały czas ,,kox,kox'' nic wiej zero fabuły.Scenka RPG (4)Pierwszym krokiem którym bym zrobił było by porozmawianie z nimi o co im chodzi,następnie próbuję z nimi porozmawiać(spróbować wyjaśnić ,że nie każdy jest zły).Ostateczności użyłbym siły kiedy grupa ludzi by mnie ośmieszała i prowokowała.Wiek:140 Imię postaci:Endriu GołotaOpis zewnętrzny140 w klacie, 68 w bicepsie, cos jeszcze? ogolnie jest koxem i lubi sledzie ale tylko takie bez osci.Scenka RPG (5)Panicznie zaczalem obracac sie dokola i szukac wyjscia. Gdy przez chwile bylem zdezorientowany, gwardzisci podeszli do mnie chcac zakuc mnie w zelazne kajdany. Jednak wtedy zorientowalem sie ze karczma ma tylko 3 sciany i jest w ksztalcie kwadratu, ucieklem przez okno.Opis zewnętrznyOpis zewnętrznySkryty, nierzucający się w oczy mag, który dąży do osiągnięcia jak najlepszego poziomu ,by móc zawładnąć tym światem.Imię postaci:Mr.ProcentOpis zewnętrznyWojownik lubiący się napić.Scenka RPG (5)Wyskakuje przez oknoImię postaci:2fastOpis zewnętrznyJestem spoko lubię pomagać innym jestem miły jeżeli ktoś jest dla mnie miłyScenka RPG (1)biorę tarcze z powozu i idę narpiew zabic kusznika a potem całą reszte z kupcemScenka RPG (4)Spokojnie brachu , wypijmy po browcu i pogadajmy na spokojnie.Scenka RPG (4)odwracam sie i mowie do jednego ze ma zchowac ten noz... on nie chce schowac wiec szybkim ruchem przewracam go na ziemie i przykladam mu ten noz do gardla..on mnie przeprasza i kaze mi dalej pic piwo.Opis zewnętrznyEma ;]Opis zewnętrznyEma ;]Imię postaci:SilvermacOpis zewnętrznyPostać powinna mieć srebrną szatę i umięśnioną sylwetkę , czarne włosy i to jest koniec.Scenka RPG (4)Ja gdybym był tym krasnoludem porozmawiał bum grzecznie a gdyby to się nie powiodło poszedł bym z tej karczmy ignorując zachowanie innych . Jeżeli to by nie podziałało użył bym siły i rozsądku.Imię postaci:LOLeks202Opis zewnętrznyCudownie silny i mily elfImię postaci:ProsiaczekOpis zewnętrznyPopracuje nad tymOpis zewnętrznyżul z osiekaImię postaci:WitcherScenka RPG (4)Wyciągam topór i szatkuje ich na kawałki.Imię postaci:lowca orkówOpis zewnętrznyszukam pomocyScenka RPG (5)Nazywam sie michal mam 10 latImię postaci:Urban WarriorImię postaci:whiteCatScenka RPG (5)mowie im ze gram w uo od 10 lat na roznych shardach :] i siara pzdr.elfOpis zewnętrznyJestem człowiekiem o dobrym sercu. Chcę w końcu zrobić coś wielkiegoImię postaci:SasukeOpis zewnętrznyNinia z konoh-yScenka RPG (5)idę na górę po schodach, znajduję pierwsze lepsze drzwi, wyważam je i skaczę przez okno, i problem z głowy:)Imię postaci:LoleKOpis zewnętrznyBedzie to Wojownik.Scenka RPG (2)Ta postać bedzie Wojem, bedzie walczyc z silami zla.Scenka RPG (5)tłuymacze sie ze mnie tam niebylo . poniewarz wrucilem z dalekiej podrózy ratowania dobra .. wrazie mnie aresztowania . nalegam o przesuchanie swiadków kiedy wchodzilem do karczmy napewno ktos mnie widzial
czemam problem z zarejestrowaniem sięPrzeczytałem/am dokładnie Regulamin i zgadzam się z jego treścią(Nie zaznaczenie tego pola powoduje automatyczne odrzucenie podania)nie zaznaczam wciskam wyślij i pisze Zaakceptuj regulamin!pomożesz ?