Autor Wątek: Aion - (mmorpg)  (Przeczytany 1957 razy)

Offline Mashhad

• Naczelny Obrazkowy
Aion - (mmorpg)
« dnia: 2009 09 29, 06:42:31 »
Witam,

Nie znalazłem wątku o tej grze, więc może zacznę: Kto zamierza w to grać, a jak gra to na jakim serwerze, jaka frakcja ? Co możecie powiedzieć o samej grze i klasach postaci, levelowaniu, instach itp ? Jestem ciekaw nowych mmo, i ich konkurencyjności do WoW`a :p

Offline LooZak

• Japan woman lover <3
Odp: Aion - (mmorpg)
« Odpowiedź #31 dnia: 2010 01 05, 13:31:15 »
Wiesz nie chce mi sie juz odpowiadac szczerze z lenistwa wrodzonego na twojego posta. :) Porownywanie EvE do innych MMORPGow mija sie z celem. Jak Pamietam chodzilo mi chyba o presonalizacje swojej postaci, gdzie w Aionie masz po prostu milion roznych opcji, nie spotykanych nigdzie indziej. Mi sie na to znudzila monotonnosc w wygladzie, w inych RPGach.

Fakt koreance w Aionie przesadzili z blaskiem wszystkiego, ale miodnosc po wprowadzeniu nowego enginu graficznego, wzrosnie bagatelnie.

Abstrachujac od meritum sprawy, CQ na jakim serwie grasz ? Bloobika ziomki tez graja na offie, tylko nazwy serwa zapomnialem. Moj przyjaciel juz zdolal dropnac dla mnie epic daggerka, na "Kalil" zdaje sie serwie.

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
« Odpowiedź #32 dnia: 2012 02 29, 06:53:11 »
O ile mi wiadomo od dzisiaj jest free to play, dla zainteresowanych

Offline Svennson

« Odpowiedź #33 dnia: 2012 02 29, 09:52:26 »
Hyhy wlazlem na aiononline.com.pl i wrocily sentymenty ;] Walki z tlumaczeniami, tworzenie 1 polskiej gulid asmo^^

Wiecie moze co stalo sie z reafa?
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Offline LooZak

• Japan woman lover <3
« Odpowiedź #34 dnia: 2012 03 28, 16:58:35 »
Sry za odkopywanie. Dla zainteresowanych, obecnie gram w Aion F2P i nie powiem, jest ciekawie. Jest co robic w grze, jednakze zeby do czegos dojsc, trzeba poswiecic troche czasu.

Serwer Telemachus, klan WildWolves. Od 11 kwietnia rusza patch 3.0, ktory ma poprawic grafike, i dodac wieleeeee nowych rzeczy. Jak to wyjdzie w praniu, no coz, zobaczymy. :)

Jakby co zapraszam, ale nic nie obiecuje. ^^

Offline Svennson

« Odpowiedź #35 dnia: 2012 03 28, 17:41:59 »
no ja wyczytalem na forum ze bez tego konta ee "sredniego" w grze na h.lvl jest dosc ciezko ;] z racji braku mozliwosci handlu nie wiem jak to wyglada w praniu chcialem sprawdzic jednak na tym f2p nie moglem sie zalogowac wiec sobie odpuscilem ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Offline Korgail

« Odpowiedź #36 dnia: 2012 03 29, 18:18:39 »
Ja tam gram f2p, server "nexus", postać "Prejk".
Warrior, Ellyos. :<
Jest fajnie.. ten trade az tak nie boli.

Offline sillence

• Gracze DM
  • Hallelujah!
« Odpowiedź #37 dnia: 2012 04 03, 13:19:26 »
Ja rowniez na f2p, server " Nexus ", nick: Sajlens
Gladiator, Elyos :)