Autor Wątek: Dragon Age  (Przeczytany 2028 razy)

szelq

• Gość
Dragon Age
« dnia: 2009 11 25, 17:39:29 »
Grał już ktoś? Jak wrażenia?

Offline cQ

Odp: Dragon Age
« Odpowiedź #31 dnia: 2009 11 27, 11:14:27 »
ja tam swoje zdanie powiedzialem dla mnie rpg roku i czekam na mass efect 2 i tyle :) kazdy lubi co innego ;p
nie da sie ukryc ze te zle i negatywne wypowiedzi z tego forum to te 5% negatywnych wypowiedzi sposrod 95% pozytywnych wiec gra jest warta uwagi
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)

Offline Herpin

• Kusalaglupagus
« Odpowiedź #32 dnia: 2009 11 27, 11:40:54 »
No chyba ze dana osoba ktora zasugeruje sie tym topiciem i kupi/sciagnie gre znajdzie sie w tych 5% :P

Online Kox_Rox

« Odpowiedź #33 dnia: 2009 11 27, 11:53:55 »
wszystkim nie dogodzisz.
chociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Offline cQ

« Odpowiedź #34 dnia: 2009 11 27, 11:56:59 »
dokladnie ;] mnie tylko denerwuje ze ludzie tak bardza chca by ich racja byla ta wlasciwa ;p
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)

szelq

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 2009 11 27, 15:11:25 »
Mimo tego, co przeczytałem tutaj, skusiłem się na grę. Warto było i mogę ją polecić dla tych, którzy mają zamiar zagrać.  ;)

Offline Rey

• Gracze DM
  • Zacny Naven`yer
    • http://reynevan.ovh.org
« Odpowiedź #36 dnia: 2009 12 28, 22:50:28 »
Pewno ze warto mnie osobiscie urzekly koncowe scenki dobijania bosow.
Mnostwo rzeczy bym poprawil ale i tak bardzo dobrze sie bawilem.

Troche za malo ekwipunku dla maga w porownaniu ze zbrojami dla woja.
W prawie kazdej nacji byla jakas zakochana para ^^ scenarzysta mial wene romantyka.

CQ jakimi postaciami sie poruszales?
Nie wiem czy to wina trailera ale szedl ze mna Sten Morrigan i Lelianna.
« Ostatnia zmiana: 2009 12 28, 22:56:39 wysłana przez Rey »
licho: "cieszę się ze są i marudy, gdyby nikt nie marudził martwilibyśmy się że coś zrobiliśmy źle" ;]

Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

mirqxx: "a już myślałem, że nic głupszego nie będzie a tu proszę"

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
« Odpowiedź #37 dnia: 2009 12 28, 23:01:16 »
Ja przeszedłem grę już dawno temu dlatego nie pamiętam imion ale grałem:
moja postać jako tank z tarcza- szlachcic człowiek, stara babka z wieży magów jako healer, młoda gościówka jako łucznik + otwieranie zamków na maxa a ostatnie miejsce krasnolud z 2h lub morrigam na czary obszarowe + entropia.
« Ostatnia zmiana: 2009 12 28, 23:03:21 wysłana przez lazzio »

Offline kadol

• Gracze DM
« Odpowiedź #38 dnia: 2010 01 23, 19:54:12 »
Grę przeszedłem jakiś miesiąc temu , nic ciekawego ... Grałem : główną postacią wojownikiem   dwa miecze brał wszystkich na klatę , magiem (waynne) , Zevran (Gej  - http://www.youtube.com/watch?v=jcGVyy2Jc7k)
i morgain :p. Gra była dość krótka wystarczyły dwa dni na przejscię gry...

Online Kox_Rox

« Odpowiedź #39 dnia: 2010 01 23, 21:18:46 »
? chyba siedzenia po 24 godziny.
chociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Offline kadol

• Gracze DM
« Odpowiedź #40 dnia: 2010 01 23, 21:37:37 »
Grę można skończyć na poziomie 37% , więc te procenty które Ci liczą ilość jaka przeszedłeś gry to razem z pobocznymi. Grałem we weekeend + pół poniedziałk - z 8h dziennie , nie widzę w tym nic trudnego aby przejść tą grę w tak krótkim czasię gry :o.
« Ostatnia zmiana: 2010 01 23, 21:39:38 wysłana przez kadol »

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
« Odpowiedź #41 dnia: 2010 01 24, 13:12:54 »
ale nie ma sensu;d ;]

Offline cQ

« Odpowiedź #42 dnia: 2010 01 26, 10:31:37 »
mozna przejsc w 2 dni ale omija sie wszystko po drodze :) ja jej nie zdazylem skonczyc bo wyszly inne gierki
kwestia gustu ja sie delektowalem zagladalem w kazdy kat i przeprowadzalem rozmowy na rozne sposoby ;]
no ale mi naprzyklad Baldur sie okropnie nie podoba :)

Dahak

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 2010 01 26, 10:35:10 »
Grę można skończyć na poziomie 37% , więc te procenty które Ci liczą ilość jaka przeszedłeś gry to razem z pobocznymi. Grałem we weekeend + pół poniedziałk - z 8h dziennie , nie widzę w tym nic trudnego aby przejść tą grę w tak krótkim czasię gry :o.

No wiesz - oceniać RPG na podstawie samego wątku głównego? To wtedy Fallout 2 jest grą na 20 minut, Morrowind też coś podobnego itp itd.  Ja przeszedłem grę raz i miałem 57% i zajęło mi to około 60 godzin. Owszem, do zrobienia w 3 dni. Ale ilu ludzi nasz którzy potrafią przez 3 dni grać po 20h dziennie? Bo mój czas gry jest bardziej miarodajny niż twój skoro olewałeś wszystkie wątki poboczne ;) .

Offline cQ

« Odpowiedź #44 dnia: 2010 01 26, 10:35:38 »
Grę przeszedłem jakiś miesiąc temu , nic ciekawego ... Grałem : główną postacią wojownikiem   dwa miecze brał wszystkich na klatę , magiem (waynne) , Zevran (Gej  - http://www.youtube.com/watch?v=jcGVyy2Jc7k)
i morgain :p. Gra była dość krótka wystarczyły dwa dni na przejscię gry...
filmik pokazuje ze jest hetero Zev jest Bi zreszta w grze jak bys nie wiedzial jest dom publiczny i mozesz sobie zamawiac panow panie panow i panie ;] roznej rasy i chyba mozna sie miziac z demonem tez ;p

Offline Antek

• Gracze DM
« Odpowiedź #45 dnia: 2010 01 29, 17:45:24 »
Bardzo wciągająca fabuła- zapomniałem zabrać gry od kumpla dwa tygodnie temu, a jestem w 2/3 gry.- szczerze nie mogę się doczekać kiedy znowu będę miał okazje pograć. Na razie od czasu do czasu wolnymi krokami przechodzę Assassina II