Autor Wątek: LoA ! filmiki z gry  (Przeczytany 14068 razy)

Offline Neron

• Gracze DM
  • Legion Asmodaya
LoA ! filmiki z gry
« dnia: 2010 02 04, 10:22:49 »
oto pierwsza produkcja od LoA

http://loa-dm.pl/?m=galeria&s=5

miłego oglądania
« Ostatnia zmiana: 2010 02 05, 14:17:21 wysłana przez Neron »
zapraszamy na www.loa.66ghz.com
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Offline Molt

• Gracze DM
  • Legion Asmodaya
    • loa-dm.66ghz.com
Odp: LoA ! filmiki z gry
« Odpowiedź #76 dnia: 2010 05 30, 14:58:14 »
jak w 4 padliscie w 10 sekund :< greg molt Ty i ktos tam jeszcze

ee ? na aruin padlem ja ? aion zwidy chyba masz

ale powiem ci ze ostatnio sie zastanawiamy jak wy liczycie fragi czy macie jakis algorytm na to bo pada od ans 1 osoba a slyszymy ze padlo 5 chociaz byly tylko 3

Offline Aion

« Odpowiedź #77 dnia: 2010 05 30, 15:01:59 »
A.. chodzi Ci o to, co anthar reskillowal na łodzi? Nieee.. nic w takim filmiku nie jest ciekawego. Potem wpadl gregu, ale wiadomo jakie ma szanse woj na oddzielnej lodzi, kontra mag corpujacy z 2giej. Na koniec wpadl fel to zrobilo was tam się jak mrówek, ale nie wiem czy padł w koncu. Nie nagrywałem, bo nie odpalam kamerki jak wracam nagi z padu na pvm, bo po co?

lol i taki fimik bylby o niebo ciekawszy niz ten.
sadze ze wiekszosc ludzi przyzna mi racje...

jezeli powiem - ze molt gra zachowawczo to raczej bedzie dl niego opinia zbyt lagodna :P

hehe skoro to offtop powiem tak

aktualnie w loa wyglada to tak - jezeli jest (mowie zwasze w sytuacji loa z przodu vs order)
3-2 jest ok
3-3 jest ok chociaz roznie
4-3 (my zawsze wyjdziemy)
5-3 wychodzimy
4-4 - jeden panie od was w mig was nie ma
4-5 - eeee patrz pustynia jak sie w 3 sekundy ulotniliscie

dodam ze u nas wojownik to przewaznie 7/7 (czasami 8/7)
wiec kurde patrzac na wsze filmiki filtruje je przez realia

Molt nie ryzykuje.
No risk no fun. Wiec takie fimiki sa beznadziejne
« Ostatnia zmiana: 2010 05 30, 15:06:32 wysłana przez Aion »
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

thx raaban i zath :D! hehe w realnym swiecie trudno o kogos z tak wielkim sercem i malutkim rozumkiem jak wasze :)

Offline Molt

• Gracze DM
  • Legion Asmodaya
    • loa-dm.66ghz.com
« Odpowiedź #78 dnia: 2010 05 30, 15:22:45 »
aion i tu sie mylisz ostatnio ryzykowalem 1 vs 2 (eol i anthar) ale niestety nie mialem nagrywania aby pokazac jak sie sklada woja wampa i maga bo oboje padli dosc szybko. Pozatym robie to dosc czesto o ile mam jakies szanse z przeciwnikiem bo umiem oszacowac to. A ze nie wbiegam w 3 wojow tak jak woj w 3 magow to tylko dlatego ze mag jest bardzo oslabiony ostatnimi zmianami chociaz graczy ktorzy nie ogarniaja co sie dzieje da rade poskladac

mhm a co do akcji pod pustynia to pamietam tylko jedno co nas bylo 4 a was 8 bo tyle paskow mialem wyciagnietych i tylko slowa williana "pojeby" skierowane w nasza strone. No moze jestesmy owymi "pojebami" bo nie wychodzimy 4 na 8

Offline Hexin

• Gracze DM
« Odpowiedź #79 dnia: 2010 05 30, 15:37:44 »
Trochę Ci współczuję Aion, jak podobają Ci się filmiki "wskrzes, an mani, wskrzes an mani, wskrzes an mani" bo tam nic innego się nie działo. Chcialbys to zobaczyc, bo w koncu całą pulę(chociaz niedozbierali mnie na łodzi :> ) zebrał order, a nie dlatego, ze to jest ciekawe.
Drogi Aionie, nie wiem skąd bierzesz te liczby, pewnie z palca albo z sufitu, ale byles ostatnio tylko na 1 pk. Początkowo bylo was tam kolo 5-6 to walczylismy, ale potem poschodzily się jakies placki co tylko w tarczy biegają, bo inaczej poziom adrenaliny za bardzo skoczy, wiec postanowilismy nie walczyc w 2krotnej przewadze. Zresztą jest to temat o filmikach a nie kto w ilu przeciw komu i kiedy. Jakoś wczoraj nie narzekalismy, jak się z vesper wysypało, tylko walczylismy.

Offline Robinton

• Gracze DM
« Odpowiedź #80 dnia: 2010 05 30, 15:42:27 »
molta fajny, każdy filmik maga będzie lepszy bo ciekawsze akcje można wykręcić niż nudnym wojem ;)

kilka fajnych akcji (np pod monem vesp z ethh i verth) szkoda, że tak skacze i że nie mam plecaka i statusu

Offline Molt

• Gracze DM
  • Legion Asmodaya
    • loa-dm.66ghz.com
« Odpowiedź #81 dnia: 2010 05 30, 15:59:18 »
no nie wiem dlaczego tak wyszlo bo film przed wrzuta na yt plynnie dzialal moza jakas kompresja nie odpowiednia nastepne postaram sie innaczej sklejac

Offline Aion

« Odpowiedź #82 dnia: 2010 05 30, 16:16:57 »
rozszerzenie  filmu ? ktory wrzucsz n ytb? bezposrednio - bo ytb konwertuje pliki do swojego formatu plus czym byl montowany i jakim koekiem zapisany?
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

thx raaban i zath :D! hehe w realnym swiecie trudno o kogos z tak wielkim sercem i malutkim rozumkiem jak wasze :)

Offline Vlad_R

• Gracze DM
« Odpowiedź #83 dnia: 2010 05 30, 17:08:54 »
"zajebisty filmik" fps z 5 i muzyka w tle " I CANT SLOW DOWN" - big rofl - wytrzymalem w tym trybie klatkowym 2:30

Offline Antek

• Gracze DM
« Odpowiedź #84 dnia: 2010 05 30, 17:39:37 »
Niestety, przeważnie jest tak z filmikami, że nagrywanie omija najlepsze akcje.
Główne zastrzeżenia do jakości oczywiście, bo sam filmik do najciekawszych nie należy, ale reprezentuje jako takie pvp i jest pare ciekawszych akcji.

Spróbuj może wrzucić na Vimeo- o wiele lepsza jakość, tylko trzeba założyć konto- ale to trwa chwilkę.
Vimeo nie obcina tak jakości, o ile w ogóle obcina (bo ludzie wrzucają tam filmiki full hd).

Albo postaraj się zmienić format filmu, tak żeby yt nie musiał konwertować, a poprostu pogarszał jakość - co jest normalką na yt.
« Ostatnia zmiana: 2010 05 30, 17:41:38 wysłana przez Anthar »

Offline Neron

• Gracze DM
  • Legion Asmodaya
« Odpowiedź #85 dnia: 2010 05 30, 17:47:44 »
"Przede wszystkim dziękujemy za wszystkie komentarze – popracujemy nad jakością. Co do zawartości tu się różnimy w ocenie - amator pvp powie „słabe”, vet odkryje „zacne” akcje - ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje. Jeśli zaś chodzi o watek rozmowy, który traktuje o tym kto (która gildia/frakcja) wymiata na pvp, postanowiliśmy go dalej nie kontynuować. Naszą wykładnie co do przeszłego i obecnego pvp  zaprezentujemy wkrótce na naszej www ( z prostej przyczyny – nie da się tego przekazać tego na forum w takie formie jak byśmy chcieli - względy regulaminowe).
Pozdrawiamy LoA "     - od graczy LoA którzy nie mają konta na forum.. bo po co sobie psuć nastrój ;)

teraz cos od siebie :
jak widze te posty typu "nuda" to az mnie przekreca(ale tak maja 'słabi' gracze;)), prawda jakosc nie zachwyca, ale głownie chodzi o to by wam pokazać pewne rzeczy..ale co tam nastepny filmik bedzie ze strzałkami i koleczkami od Pana Gmocha, moze wtedy wyciagniecie głowe z pupy;)
zapraszamy na www.loa.66ghz.com
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Offline Antek

• Gracze DM
« Odpowiedź #86 dnia: 2010 05 30, 18:09:09 »
Neron, masz żłe podejście. Nie patrzysz na te filmiki obiektywnie do końca.

Owszem, LoA zawsze reprezentowało całkiem niezły poziom pvp- szczególnie Ci starsi gracze, bo o nowych nabytkach nie mówię.

Faktem jest jednak, że wasze filmiki tego nie obrazują... dlatego niektórzy twierdzą że mogą być nudne, albo narzekają na jakość/brak pk.

Faktem jest również że poprzeczka została podniesiona wysoko- bo zarówno filmiki Robka ( moim zdaniem najlepsze jak dotąd), jak i później Gorgiana- prezentowały wysoki poziom pvp i to przeważnie z przeważającą liczbą wrogów.
Wy miewacie o wiele bardziej widowiskowe akcje, których niestety filmiki nie objeły, dlatego te krytyki- choć moim zdaniem pierwszy film Hexina bardzo fajnie obrazuje grę behemotem i jest całkiem niezły.

Dochodzi jeszcze krytyka ze względu na przeciwną gildię... Sam pamiętam jak LoA skrytykowało filmik Gorgiana na którym bije się z 4 chaośnikami, twierdząc że nie ma nic specjalnego w walce z "noobami"- a tutaj widzimy 3 minutową walkę Hexina na przemianie dziennej z Thiggonorem.
« Ostatnia zmiana: 2010 05 30, 18:15:44 wysłana przez Anthar »

Online Zathaniel

• Gracze DM
  • W ogrodzie mojej pamięci pielęgnuję różne kwiaty.
« Odpowiedź #87 dnia: 2010 05 30, 19:06:14 »
Fanie się ogląda, pokaz slajdów mi nie przeszkadza bo nie jednokrotnie na starym kompie tak wyglądała moja gra ^^.
Skomentuje jeszcze to cudowne makro "BIEGNIJ!" - pomysłowe ;D

P.S. 4:46 ;* // moment w którym na mojej twarzy pojawił sie szeroki uśmiech
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Offline Hexin

• Gracze DM
« Odpowiedź #88 dnia: 2010 05 31, 16:22:37 »
Kolejny film produkcji LoA można znaleść w galerii na stronie loa ( http://loa-dm.pl/?pg=galeria&s=filmy ). Tak jak obiecywałem - w starym stylu. Przy okazji wspomnę, że na stronie pojawiają się/ będą pojawiać się również inne materiały, o których nie będę wspominać na forum. Zainteresowani mogą od czasu do czasu przeglądać również inne zakładki na stronie.
Miłego oglądania.

lpd

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: 2010 05 31, 16:31:37 »
WOW o wiele lepszy :) Glownie podobal  mi sie dynamizm :)

Jedyne co mi sie mniej podobalo, to brak wystarczajacej liczby przeciwnikow :)
« Ostatnia zmiana: 2010 05 31, 16:55:59 wysłana przez lpd »

Online Zathaniel

• Gracze DM
  • W ogrodzie mojej pamięci pielęgnuję różne kwiaty.
« Odpowiedź #90 dnia: 2010 05 31, 16:56:08 »
Haha, pare ladnych akcji, zwłaszcza ta w przełęczy z czarnym jajkiem (loa znow pokazalo ze kazdy czar ma zastosowanie) i oczywiscie grabienie z likiem na klacie. Wydawało mi się że mam deżawi ~padu willian-padu dea, to samo było w poprzednim filmie lecz z oczu maga(dziwne). Co to za PvP było? Order vs LoA vs Vesper?
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.