Autor Wątek: AvP  (Przeczytany 1493 razy)

Offline dMN

• Pedobear funclub
AvP
« dnia: 2010 02 22, 20:59:50 »
Oglądałem recenzje i filmy z gameplayu i stwierdzam, że bardzo marna gra ten AvP. Marine to jakaś parodia strzelanki na bardzo niskim poziomie, z kolei alien i predator to bieganie i wykańczanie przeciwników na jeden z kilku sposobów na przemian - wyrywanie głowy z kręgosłupem i tym podobne kilkusekundowe animacje, które już podczas oglądania sprawiają, że człowiek z nudy umiera. Co mnie zastanawia, to jak wygląda multiplayer w tej grze, tam ktoś w ogóle tymi marynami gra? :D
« Ostatnia zmiana: 2010 02 25, 09:12:24 wysłana przez Borry »
Lubieu grać w gry <3

Offline cieniu

• Gracze DM
Odp: AvP
« Odpowiedź #16 dnia: 2010 02 27, 16:36:45 »
Nie spodobalo mi sie.

Marinem pseudo klimat, w poprzednich czesciach byl o wiele(!) lepszy. Nic czego nie bylo nie znalazlem. Ba, pierwszy etap strasznie kojarzyl mi sie z pierwszym etapem z poprzedniej gry, podobnie spadaly na mnie rzeczy, etc.

Predator. Na poczatku jakis test w grocie, hordy alienow mnie atakuja. No okey mysle, jakis taki samouczek nie musi byc klimatyczny. Potem zaczalem biegac za marines. Rzez, skradac sie niby powinno, ale SI jest tak denne ze jak zaczneisz strzelac na slepo to wyjdzie ci szybciej i bez nerwow.

Aliena nawet nie wlaczylem.
GG: #1429913
IRC: cieniu

Offline Kox_Rox

« Odpowiedź #17 dnia: 2010 02 27, 22:39:06 »
mam podobne odczucia. wole doskonalego pierwszego aliena.
chociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Girion

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 2010 02 28, 00:23:38 »
Ok mam pelna wersje na konsole i na pc, generalnie uwazam ze gra akcji jest super. Predator troche oslabiony ale super sie gra. Obcym  gra sie dziwnie, i nie pojmuje jeszcze jak ;P marinem przeszedlem i jest super.

Klimat jest super moim zdaniem.

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #19 dnia: 2010 02 28, 17:44:04 »
Tak, chodziło mi o najnowsze. :p

no ja pisalem o najnowszym ;)

Offline dejw999

Odp: aliens vs predator
« Odpowiedź #20 dnia: 2010 03 16, 20:47:46 »
ciezko to nazwa? gr?. Uruchomi?em ale ma za s?abo zoptymalizowany silnik i na najmniejszych detalach chodzilo jak na maxa. 10-15 fps Wiec w pelni nie mog?em pozna?, ale klimat ma.

Offline DragoN

« Odpowiedź #21 dnia: 2010 12 24, 08:58:01 »
Zbieram się na kupno avp w najbliższym czasie, z uwagi na to iż jestem wielkim fanem AvP2  w pierwszą część niestety nie miałem okazji zagrać.

I tutaj pytanie do Was. Opłaca się kupować, czy to jest totalna kicha. bo słyszałem naprawdę różne wersje. Jedna że gra wymiata inna że gra posysa na całej linii.
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Offline Badalaman

• Gracze DM
« Odpowiedź #22 dnia: 2010 12 24, 10:38:26 »
Obecnie na allegro sa klucze po 25 zl.
Sam wlasnie nabylem.

P.S. Tyle ze to chyba w zwiazku z promocja na STEAMie, standardowo klucze sa po jakies 45 zl.

Offline Kox_Rox

« Odpowiedź #23 dnia: 2010 12 26, 22:10:38 »
Jak dla mnie gierka posysa. Zostala totalnie obdarta z jakiegokolwiek klimatu i ogolnie z tego co w jedynce czy dwojce bylo dobre.
chociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...