GW2 - rowniez czekam. zagrywalem sie w GW przez jakis czas, ale z jakiegos powodu przerwalem, a kiedy chcialem wrocic to bylo juz pare dodatkow i nie chcialo mi sie tego ogarniac. Mysle jednak caly czas zeby w GW pograc, szczegolnie ze jest darmowe. Ktos moze sie wypowie czy warto interesowac sie tematem mimo ze sequel juz niedaleko?
DDO - gralem. misje jednak sa dosyc schematyczne i po jakims czasie wieje nuda.
Warhammer - na ta gre czekalem dlugo czasu, jednak zaraz po otwarciu serwerow bylo multum bugow, slaby balans, braki wielu obiecanych aspektow. po roku sprobowalem triala i uznalem ze wiele sie nie zmienilo. nie wiem jak jest teraz, ale mimo ze nie mam nic przeciwko abonamentow w grach MMO to jednak gra musi byc tego warta. kiedy gralem ostatnio WAR abonamentu warty nie byl.
Co do reszty tytulow - obczaje, dzieki. Na dzien dzisiejszy mysle jednak glownie o GW, bo fajnie sie w to bawilo jednak.
Skoro juz tak gadamy o tytulach - World of Darkness Online to cos na co czekam. Mimo ze temat jest ciezki, a robienie z RPGow MMORPGow nie zawsze wychodzi na dobre, za rzecz wziela sie bardzo dobra firma, ktora wyprodukowala EVE Online. Rozwiazania w tej grze sa jak dla mnie swietne, wiec mam nadzieje ze WODO nie wyjdzie gorzej.
Drogi Nimrodzie. Mam nadzieje ze literowka ktora strzelilem w pierwszym poscie nie zepsula ci zbytnio dnia. Prosze o wybaczenie, bo jako zem zajety czlowiek nie zawsze odnajde wszystkie bledy w moich postach, mimo ze staram sie dbac o poprawnosc ortograficzna.
Co do reszty twojego postu to napisalem tak jak zamierzalem, wiec twoje komentarze sa zbedne. Zauwaz ze powinny =/= musza. Sa ta warunki ktore POWINNY ale nie MUSZA byc spelnione, poniewaz nie jestem zbytnio wybredny.
Mam nadzieje ze ta odpowiedz cie usatysfakcjonuje. Jezeli poczujesz potrzebe kontynuowania tego tematu, nie zasmiecaj prosze watku, tylko wyslij mi PW. Zapewniam ciebie ze na pewno przeczytam twoja wiadomosc i jestem calkowicie przekonany ze na nia nie odpowiem, bo uwazam osoby piszace takie posty za zbedne w spoleczenstwie.
Pozdrawiam
cieniu