Autor Wątek: Gry Online/MMO (PC)  (Przeczytany 4021 razy)

Offline cieniu

• Gracze DM
Gry Online/MMO (PC)
« dnia: 2010 04 14, 19:08:35 »
Jako wielki fan gier mmorpg i online stanalem ostatnio przed malym dylematem. Mianowicie, mam coraz mniej czasu prywatnego, a co za tym idzie nie mam czasu zeby sobie pograc w mmorpgi typu WoW ktore wymagaja wielu godzin grindu i zaangazowania. Jako ze moja zabawa z UO juz dawno sie skonczyla chcialbym zapytac was czy macie moze do polecenia jakies inne tytuly ktore moglbym zachaczyc. Jako jednak ze jestem w miare wymagajaca osoba o to pare warunkow ktore sa dla mnie wazne:

1. Gra powinna zawierac jakis element rozwoju postaci (draznia mnie np. gry multi w ktorych postrzelasz, ale kazda mapa to rozgrywka od nowa. lubie wrocic do tego co osiagnalem postacia i kontynuowac nastepnego dnia)

2. Gra nie powinna byc monotonna (ostatnimi czasy grywalem w D2, ktore mimo ze spelnia warunek nr1. to warunek nr2. lezy i kwiczy. bieganie na mepha/baala/ubery po X razy zeby zdobyc itemy by moc lepiej biegac na mepha/baala/ubery troche jest meczace)

3. Gra nie powinna byc platna (ale jezeli bedzie to ciekawy tytul to ten warunek jest do pominiecia)

4. Gra powinna miec mozliwosc rozgrywki solo jak i multi (nie chcialbym zeby byly sytuacje gdy nie moge sobie pograc bo nie ma druzyny, albo ze moi znajomi pograli beze mnie a ja nie moge nadrobic tego sam).

Tyle mi przyszlo do glowy. Wiem ze to taka dziwna prosba, ale przejrzalem ostatnimi czasy wiele tytulow i jakos nie moge znalezc nic dla siebie. Chcialbym miec jakie pare godzin tygodniowo odskoczni zeby sobie po prostu odpoczac, a sam nawet nie mam na tyle czasu by badac obecny rynek gier.

Szukam czegos od RPGow, przez strategie, do nawet strzelanek; byle by spelnialo chociaz wiekszosc z moich predyspozycji.

Z gory dzieki!
GG: #1429913
IRC: cieniu

Offline yaqb

• Gracze DM
Odp: Gry Online/MMO (PC)
« Odpowiedź #61 dnia: 2011 04 07, 15:10:42 »
cQ, Shem, mialbym wielka prosbe, gracze Rifta maja otrzymac kod na maila, ktory gwarantuje darmowy weekend dla znajomego, jezeli zalozy konto i wykorzysta kod. Jak jest wam to zbedne i nie macie komu wyslac, to bardzo chetnie bym przygarnal taki kodzik :P Chce przetestowac gierke przed zakupem, a jest to swietna okazja takze bylbym bardzo wdzieczny!

Online Thiass

• Gracze DM
Odp: Gry Online/MMO (PC)
« Odpowiedź #62 dnia: 2011 04 23, 17:36:04 »
Gral ktos moze w taki wynalazek jak "Mythos"
Jakis czas temu przyszly mi do tego beta klucze i tak sie zastanawiam  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]