Jako wielki fan gier mmorpg i online stanalem ostatnio przed malym dylematem. Mianowicie, mam coraz mniej czasu prywatnego, a co za tym idzie nie mam czasu zeby sobie pograc w mmorpgi typu WoW ktore wymagaja wielu godzin grindu i zaangazowania. Jako ze moja zabawa z UO juz dawno sie skonczyla chcialbym zapytac was czy macie moze do polecenia jakies inne tytuly ktore moglbym zachaczyc. Jako jednak ze jestem w miare wymagajaca osoba o to pare warunkow ktore sa dla mnie wazne:
1. Gra powinna zawierac jakis element rozwoju postaci (draznia mnie np. gry multi w ktorych postrzelasz, ale kazda mapa to rozgrywka od nowa. lubie wrocic do tego co osiagnalem postacia i kontynuowac nastepnego dnia)
2. Gra nie powinna byc monotonna (ostatnimi czasy grywalem w D2, ktore mimo ze spelnia warunek nr1. to warunek nr2. lezy i kwiczy. bieganie na mepha/baala/ubery po X razy zeby zdobyc itemy by moc lepiej biegac na mepha/baala/ubery troche jest meczace)
3. Gra nie powinna byc platna (ale jezeli bedzie to ciekawy tytul to ten warunek jest do pominiecia)
4. Gra powinna miec mozliwosc rozgrywki solo jak i multi (nie chcialbym zeby byly sytuacje gdy nie moge sobie pograc bo nie ma druzyny, albo ze moi znajomi pograli beze mnie a ja nie moge nadrobic tego sam).
Tyle mi przyszlo do glowy. Wiem ze to taka dziwna prosba, ale przejrzalem ostatnimi czasy wiele tytulow i jakos nie moge znalezc nic dla siebie. Chcialbym miec jakie pare godzin tygodniowo odskoczni zeby sobie po prostu odpoczac, a sam nawet nie mam na tyle czasu by badac obecny rynek gier.
Szukam czegos od RPGow, przez strategie, do nawet strzelanek; byle by spelnialo chociaz wiekszosc z moich predyspozycji.
Z gory dzieki!