Autor Wątek: Zagraj dzikusem!  (Przeczytany 3379 razy)

Offline Estel

• Gracze DM
  • Courage is immortal.
Zagraj dzikusem!
« dnia: 2010 06 18, 20:15:18 »

Znudziła Ci się gra miastowym człowiekiem goniącym za pieniędzmi i sławą? A może po prostu jeszcze nie zacząłeś grać i nie wiesz na grę kim się zdecydować?

Jeżeli tak, zostań jednym z Asheyów, rdzennych mieszkańców Sosarii!

Odzyskajmy ziemie które ludzie nam odebrali nazywając nas dzikusami!

Odnajdźmy ponoć już wytępione, zielone Asheyskie rumaki, których dosiadali kiedyś najdzielniejsi z wojowników!

Módlmy się do Matki Natury o opiekę nad nami, i powierzmy jej swoje życie. Żyjmy na łonie przyrody, w zgodzie z naturą ale nie strójmy się jak elfy!

Jeżeli gra kimś na wzór miksu Indian obu Ameryk jest dla Ciebie, to już dziś skontaktuj się ze mną!

Mile widziani berserkowie/szamani/druidzi/rolnicy/oswajacze/gracze na bębnach/.  ;)
Proszę bez głupich komentarzy ;) Wiem że większość wybiera klasę raczej pod względem PK ale DM to shard także RPG  :D
<-click

Offline Lindi

• Gracze DM
  • Nitrogliceryna
Odp: Zagraj dzikusem!
« Odpowiedź #61 dnia: 2010 07 22, 21:01:50 »
Sadi naprawde wiem co pisałeś i co cały czas piszesz... ale gadałam z Lektorem który ma być władcą miasta i jasno się określił że pewnej frakcji pvp nie lubi ;) Wiec jaki to neutral skoro jedna frakcja będzie gorzej traktowana> zacznie pkować wrogie miasto ?
"koń amazonki fabularnie jest tak z nią zżyty że w gdy ona pada to jemu pęka serce z żalu."  :D

Offline Diabeł

• Gracze DM
    • RPGowy blog Diabła
« Odpowiedź #62 dnia: 2010 07 22, 21:18:36 »
Lindi, znaczy że jak kogoś nie lubię, to nie mogę być neutralny? :D

Offline Sadi666

• Gracze DM
    • http://www.topory.fora.pl
« Odpowiedź #63 dnia: 2010 07 22, 22:33:20 »
Właśnie... To, że kogoś się nie lubi, nie znaczy, że dostanie bana na dzień dobry. Wszyscy będą równo traktowani, w zależności od swojego zachowania. Równo traktowani i równo karani. Tak jak pisałem, mam szczere nadzieje, że nawet frakcje, które za nami nie przepadały, dadzą se bobu i pozwolą nam egzystować, a nie będą pekować na wstępie. Bardzo na to liczę.
Cytat: Ainn
Jeśli gracze nie będą mogli czegoś tworzyć dla siebie przez skostniałe zasady to po prostu się ich straci.
Święta prawda...
Zrób se barda, nikt ci przynajmniej broni nie zwinie.
Ideał kobiety: "Kochanie, idź zrobić PH, a ja ugotuję obiad"

Offline Lindi

• Gracze DM
  • Nitrogliceryna
« Odpowiedź #64 dnia: 2010 07 23, 06:53:47 »
Chłopaki że tak brzydko powiem sratatata niech się może Lektor wypowie i ma na tyle odwagi żeby powiedzieć to co mi pisał ;) Chociaż zaraz.. przecież są wg niego dwie wersje.. dla wszystkich i dla wtajemniczonych...

Lektor jasno się określił że xyz nie będzie mile widziany. Poza tym.. miasto pełne odmieńców, nekroli, wampirów, wilkołaków zawsze znajdzie kogoś, kto będzie chciał oczyścić Świat z "odszczepieńców".

Uczepiliście się tych dzikusów jak rzep psiego ogona. Może już puścicie?

O ile Papua podniesie się z gruzów zawsze możecie pokazać, jakim to świetnym neutralnym miastem jesteście i zaprosić dzikusów do siebie. Skoro nasza grupa ma się sprawdzić i jest pod obserwacją, uważam za bardzo sprawiedliwe że i wy pierw dowiedziecie swoich racji.
« Ostatnia zmiana: 2010 07 23, 06:56:30 wysłana przez Lindi »
"koń amazonki fabularnie jest tak z nią zżyty że w gdy ona pada to jemu pęka serce z żalu."  :D

Offline Diabeł

• Gracze DM
    • RPGowy blog Diabła
« Odpowiedź #65 dnia: 2010 07 23, 06:58:53 »
Rozumiem,  że ty xyz jesteś ty, że tak ci to przeszkadza? ;)

Słuchaj, na tym  serwerze gra wielu ludzi, którzy sama swoją opinią napsuli tyle krwii innym że nie widzę w tym nic dziwnego. A miasto neutral nie oznacza, że ktoś naglę zacznie kochać swoich starych wrogów. Jak rozumiem Lindi, ty byś zapewne zaczęła zapraszać wszystkich ludzi którzy cię pkowali, ale większość ludzi jest normalna ;) .

Proszę też o nie wciąganie lików do papy. My już mamy swoje miejsce.

A co do samych dzikusów - zabawna inicjatywa i tyle. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Offline Lindi

• Gracze DM
  • Nitrogliceryna
« Odpowiedź #66 dnia: 2010 07 23, 07:02:15 »
xyz to order skoro tak się dopytujesz.
Nie, nie jestem w orderze i nawet za nim nie przepadam.. ale neutral to neutral i każdy ma wstęp... nawet ci, co mi życie "umilali". Do póki nie będą tego kontynuować w mieście neutralnym.

Zabawna inicjatywa? Brzmi to trochę lekceważąco. Na razie to wasza upierdliwość mnie bawi.

Prosiłabym o wyczyszczenie i zamknięcie tematu. Wszelkie zgłoszenia do dzikusów można kierować na priv.
« Ostatnia zmiana: 2010 07 23, 07:04:30 wysłana przez Lindi »

Offline Diabeł

• Gracze DM
    • RPGowy blog Diabła
« Odpowiedź #67 dnia: 2010 07 23, 07:05:39 »
xyz to order skoro tak się dopytujesz.
Nie, nie jestem w orderze i nawet za nim nie przepadam.. ale neutral to neutral i każdy ma wstęp... nawet ci, co mi życie "umilali". Do póki nie będą tego kontynuować w mieście neutralnym.
Doskonale wiem że chodzi o order. No cóż, chyba wierzysz w cuda. Nie chce tu za dużo GT prowadzić, ale dopytaj się trochę jak order traktuje neutralność innych miast.

Zabawna inicjatywa? Brzmi to trochę lekceważąco. Na razie to wasza upierdliwość mnie bawi.
No spoko, to może pobawimy się dalej? ;)

Offline Senoth

• Gracze DM
« Odpowiedź #68 dnia: 2010 07 23, 08:25:40 »
Wy chyba nadal nie pojmujecie ze MY(dzikusy) Nie chcemy waszej smierdzacej Papuyyy na waszych zasadach.

Po 2. Nie wiecie co to rpg, robicie tylko PK na tym serwie wiec jak mozna wam wierzyc ze bedziecie neutralni?;] no nie mozna!

Nie ma takiej Papuy. Dziekuje Dobranoc!
 ostrzezenie za FF, chyba zapomniales, ze shard jest uniwersalny i PVP nie jest przez ekipe potepiane (o ile jest na wysokim poziomie). nastepnym razem proponuje relanium i zamkniecie forum, az przejda emocje. - Ghg

Offline mae

• Administrator
« Odpowiedź #69 dnia: 2010 07 23, 08:53:44 »
Prosiłabym o wyczyszczenie i zamknięcie tematu. Wszelkie zgłoszenia do dzikusów można kierować na priv.
Dzikusy chca zamknac, to zamykamy.
D.:
   lajka do dziisaj na orbicie okoloziemiskiej lata