Autor Wątek: Alien Swarm  (Przeczytany 486 razy)

Offline SolTell

Alien Swarm
« dnia: 2010 07 19, 23:41:34 »
Tak tylko podrzucam, giera za free na steam:

http://store.steampowered.com/app/630/

pozdro i miłej gry ;)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
Odp: Alien Swarm
« Odpowiedź #1 dnia: 2010 07 19, 23:57:25 »
robi juz update.

edit: zagralem i przyznaje, ze jak ktos sie dolaczy to wydaje sie calkiem ciekawe. nick - ghouligh. ;)
« Ostatnia zmiana: 2010 07 20, 21:15:08 wysłana przez Ghg »

Offline Pollack

• Gracze DM
« Odpowiedź #2 dnia: 2010 07 28, 08:48:48 »
Chwilke pogralem - troche to chaotyczne - aczkolwiek jako przerywnik / "wyzywnik" moze byc - pewnie grajac z ekipa byloby ciekawiej. Jesli bym sie akurat w to bawil - to nick Rheims.

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #3 dnia: 2010 07 28, 12:43:47 »
ja gram czasem, ale na modach. znajdziesz mnie najczesciej na survive lub office v6.0. oczywiscie poziomy od easy do insane (zalezy jaki humor). ;) moj nick - ghouligh.

Offline licho

• Gracze DM
« Odpowiedź #4 dnia: 2010 08 08, 15:08:25 »
Jakieś bugi mam, nie mogę się podłączyć do istniejących gier, a jak włączę offline to często wywala grę.
Z tego co szukałem w googlu to nie jestem sam i nikt nie wie jak to rozwiązać.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #5 dnia: 2010 08 08, 15:52:45 »
ale na add-onach? bo mi tylko niektore dzialaja i to tylko survivale (o ile jakies inne powstaly). ;)