Autor Wątek: psionik - zmiany?  (Przeczytany 467 razy)

Offline Hektor

• Gracze DM
psionik - zmiany?
« dnia: 2010 09 05, 00:28:02 »
proste pytanie - czy psionik bedzie modyfikowany bardziej w strone pvp?
chyba kazdy doswiadczony psionik wie ze te wszystkie czary maja bardzo slabe zastosowanie w masowym pvp i bardziej oplaca sie rzucic combo, niz klatwe
ten skill jest glownie do pvm i walk pvp 1/1
ja osobiscie troche rozczarowalem sie na tym skillu, bo wydajac tyle milionow mialem nadzieje ze ma bardziej uniwersalne zastosowanie i tak z pozoru to na poczatku wygladalo
balem sie ze to prosty trik na przykucie uwagi i wyssanie duzej ilosci zlota od graczy, a teraz wiem ze moje obawy byly jak najbardziej wlasciwe
nim zapomne psionika i zrobie nekro, to chcialbym zapytac czy w najblizszym czasie beda planowane jakies zmiany w czarach psionika?
mysle ze wiele moze tu pomoc przechodzenie czarow przez lustro lub poprostu zmienic ostatni czar na masowy tak jak ma nekro, wamp, szaman

pozdrawiam

Offline Robinton

• Gracze DM
Odp: psionik - zmiany?
« Odpowiedź #1 dnia: 2010 09 05, 00:55:04 »
czary są przydatne w mass pvp - wystarczy pokombinować

Offline Tinerot

• Ekipa DM
« Odpowiedź #2 dnia: 2010 09 05, 01:59:24 »
Zastanowimy się nad tym. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie poprawa, nie nastawiaj się jednak na cuda.
« Ostatnia zmiana: 2010 09 05, 02:18:12 wysłana przez Tinerot »

Offline licho

• Gracze DM
« Odpowiedź #3 dnia: 2010 09 05, 21:19:00 »
balem sie ze to prosty trik na przykucie uwagi i wyssanie duzej ilosci zlota od graczy, a teraz wiem ze moje obawy byly jak najbardziej wlasciwe

po tym zdaniu uznałem że nie mamy o czym rozmawiać.

Tin napisał resztę.
Koniec tematu.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.