Swoja droga z racji tego ze chetnie bym w ta gierke zagral, jak z patchami? Wyszly jakies od listopada?
Cos chyba wyszlo

Ale co do bugow, to tak obiektywnie patrzac - po dosc dlugim pograniu (chociaz jeszcze drugie tyle przede mna), natknalem sie na 2 bugi.
Jeden dlatego, ze chyba za szybko odwiedzilem pewna lokacje, ktora pewnie jest powiazana z innym questem, dostepnym w Vegas (ja po prostu tam sie nie pakowalem i nie ruszalem glownego zadania, chociaz dawno bym mogl). Mowa o Vault 11 i quescie House always Wins. Ale wystarczy nie konczyc przesukiwac Vaulta i wrocic tam pozniej - wszystko bedzie ok.
2 bug mialem u powergangerow. Pogadalem ze straznikiem w wiezieniu, dalem 100 capsow, on otworzyl drzwi do srodka i powiedzial, ze moge wejsc. Jednak przy probie wejscia do srodka, gdy zblizalem sie do tego goscia, stawal sie hostile i mnie atakowal.
Moze, gdybym mial u nich inna reputacje, cos takiego nie mialoby miejsca. Nie wiem. W kazdym razie i tak robilem zadania przeciw nim, wiec ten bug niezbyt mi przeszkadzal.
Oprocz tych 2 rzeczy (jedna do latwego wyeliminowania), innych bugow nie uswiadczylem. Wszystko dziala jak powinno.
A opinie o samej grze - to po prostu kolejny Fallout. 1 i 2 byly rewelacyjne. Tactics byl ciekawym, innym spojrzeniem na serie (jesli nie traktowalo sie go jako rpg, tylko jako gre taktyczna w realiach fallouta).
Trojka okazala sie dla mnie totalnym rozczarowaniem i dnem, ale New Vegas to zupelnie co innego. Ogromna ilosc watkow, masa klimatu, nawiazan do poprzednich czesci i naprawde duzy swiat w ktorym jest co robic i warto szukac smaczkow.
Jak ktos lubil F1 i F2, niech zagra koniecznie.