Autor Wątek: Sklep Komputerowy  (Przeczytany 1934 razy)

Offline DragoN

Sklep Komputerowy
« dnia: 2010 10 20, 10:30:46 »
Poszukuję dobrego sklepu komputerowego .. koniecznie ze sprzedażą wysyłkową.
Najważniejsze, żeby był pewny i nie wysyłał badziewia. Dodatkowo mile widziane jeśli nie był by super drogi ;ppp

Polecano mi już Agito i Komputronik

Zna ktoś jeszcze jakiś dobry :>?
[ps. allegro odpada]
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Offline Lindi

• Gracze DM
  • Nitrogliceryna
Odp: Sklep Komputerowy
« Odpowiedź #1 dnia: 2010 10 20, 10:50:28 »
hahahaha spec od Allegro go nie lubi ;D
"koń amazonki fabularnie jest tak z nią zżyty że w gdy ona pada to jemu pęka serce z żalu."  :D

Offline Pollack

• Gracze DM
« Odpowiedź #2 dnia: 2010 10 20, 10:57:29 »
Zobacz ten: X-kom - na pewno sa w Czestochowie (chyba centrala) + chyba Krakow, Tarnowskie Gory i sam nie wiem gdzie jeszcze, na pewno dzialaja wysylkowo - i jak do tej pory slyszalem same pozytywne opinie.
Wspolpracuja z forum o lapkach - www.nhl.pl

Offline Badalaman

• Gracze DM
« Odpowiedź #3 dnia: 2010 10 20, 11:19:41 »
esc.pl

A poza tym to juz allegro ;)
Mozesz tam znalesc sklepy, majace rowniez realne siedziby z mozliwoscia odbioru osobistego, jak rowniez wysylki.
Wystawiaja faktury itp, czyli normlany, legalny sklep ;)

P.S. Latwosc porownania ofert roznych dostawcow na allegro sprzyja obnizaniu ceny, wiec osobiscie, szukajac sklepu wysylkowego, polecalbym wlasnie znalesc jakiegos duzego dostawce na wspomnianym allegro ;)

Offline DzikiHL

• Gracze DM
  • Ten od Buccaneer's Den
« Odpowiedź #4 dnia: 2010 10 20, 11:23:25 »
Mnie nigdy nie zawiódł proline.pl choć czasami się mogą różnić ceny, warto zadzwonić.
Komputronik na pewno jest najbardziej znany ale nie jest najtańszy.
Buccaneer's Den - dawniej Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Offline Lindi

• Gracze DM
  • Nitrogliceryna
« Odpowiedź #5 dnia: 2010 10 20, 11:57:30 »
Badalaman.. DragoN sprzedaje właśnie w jednej z tych wielkich i pewnych firm na allegro i właśnie DLATEGO nie chce tam kupować :P

przynajmniej tak mi się zdaje  ::)
"koń amazonki fabularnie jest tak z nią zżyty że w gdy ona pada to jemu pęka serce z żalu."  :D

Offline DragoN

« Odpowiedź #6 dnia: 2010 10 20, 12:21:33 »
Dobrze Ci się zdaje ;p ale to mniejsza o to ;) na razie dostałem nazwy kilku sklepów :D więc jest dobrze ;) oblookam w domu i tyle
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Offline mae

• Administrator
« Odpowiedź #7 dnia: 2010 10 20, 13:27:47 »
Mnie nigdy nie zawiódł proline.pl choć czasami się mogą różnić ceny, warto zadzwonić.
Rowniez polecam proline. Kupilem u nich mase rzeczy, poniewaz zawsze w przypadku jakichkolwiek problemow traktowali mnie uczciwie i unikali stwarzania jakichkolwiek trudnosci. Moim zdaniem maja dosc konkurencyjne ceny.

Na drugim miejscu jest u mnie arest.pl.

Obie firmy maja siedziwe we wroclawiu (tam tez znajduje sie serwis, co moze miec znaczenie). O ile proline ma kilka oddzialow, to arest jest firma silnie nastawiona na sprzedaz wysylkowa.
Z arestem mialem tez nawet kiedys pewne spiecie, problemy. Rozmawialem jednak z szefem firmy, ktory okazal sie uczciwym, milym czlowiekiem i szybko wynalazl zadowalajacy kompromis. Smiem jednak twierdzic, ze w proline byloby jeszcze lepiej ;]
Problem jest zawsze jakies 40cm od monitora.

Offline bragl

• http://www.bragl.110mb.com/
« Odpowiedź #8 dnia: 2010 10 20, 13:35:34 »
Nie będę oryginalny i polecę już wcześniej polecany http://www.x-kom.pl/ .
Z doświadczenia wiem, że można z nimi negocjować ceny, o ile gdzieś jest taniej, albo kupujemy sporo.
Stronka z programami by me: http://www.bragl.110mb.com/

Offline Svennson

« Odpowiedź #9 dnia: 2010 10 20, 22:17:09 »
Tak jak mowila reszta x-kom naprawde zajebisty sklepik
A oprocz tego gral.pl tyle ze u mnie maja malutki minusik za podawanie na stronce duzych ilosci towaru... gdy przyjdzie co do czego to tylko na zamowienie ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Offline daCe

• http://www.dace.prv.pl/
« Odpowiedź #10 dnia: 2010 10 20, 22:39:40 »
komputronik(tam stacjonarnego kupowalem) albo http://www.inwazjapc.pl/ (tu laptopa)

nie wiem jak z serwisem bo nie nigdy nie było najmniejszej potrzeby aby tam dzwonic

Offline Aetas

« Odpowiedź #11 dnia: 2010 10 20, 23:25:03 »
ja wszystkie rzeczy zwiazane z kompem kupuje albo w komputroniku albo w sonym (kocham lapki vaio) wiec oba sklepy goraco polecam. Teraz do polski wszedl alienware... ktos wie cos  o tym? :)

Offline Svennson

« Odpowiedź #12 dnia: 2010 10 21, 06:34:13 »
e no pewnie jak lubisz miec 17` lapek w cenie dobrego auta wartego 15k to prosim ;] druga sprawa to to ze beda jeszcze drozsze niz w stanach.. trzecia kazdy je po cichu kocha ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Offline DzikiHL

• Gracze DM
  • Ten od Buccaneer's Den
« Odpowiedź #13 dnia: 2010 10 21, 08:52:55 »
Alienware jest znany na świecie już od kilku lat. Sponsoruje wszelkie większe imprezy związane z grami komputerowymi, LANami itp. W europie było o nim lekko ciszej. Ich sprzęty są drogie ale dobrane są najlepsze komponenty a wszystko zamknięte w kosmicznej obudowie i na prawdę robi wrażenie. Mogę się mylić ale chyba mają coś wspólnego z HP

Racja: pomyliłem HP z Dell
« Ostatnia zmiana: 2010 10 21, 17:01:45 wysłana przez DzikiHL »
Buccaneer's Den - dawniej Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Offline Antek

• Gracze DM
« Odpowiedź #14 dnia: 2010 10 21, 16:56:42 »
Alienware jest w całości własnością Dell i cechuje się tym, że wybiera najlepsze komponenty różnych firm i składa z nich bardzo fajne i wydajne sprzęty- głównie dla graczy  8)

Polska strona firmy:
http://www1.euro.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/alienware?c=pl&cs=pldhs1&l=pl&s=dhs

« Ostatnia zmiana: 2010 10 21, 17:00:08 wysłana przez Antek »