Autor Wątek: Trochę własnej twórczości -> Vervrax Demo(n) 2010  (Przeczytany 860 razy)

Offline Aexer

• Vervrax
Siemacie!

Przedstawiam Wam dwa kawałki zarejestrowane na potrzeby mojego pierwszego demo z nowym bandem.
Niestety jak zauważycie po kilku chwilach brakuje tam wokalu
Wokalisty na razie nie mamy. Usilnie szukamy, ale coś mało ich się porobiło :D Jak kogoś znacie to nam go podeślijcie :D

Saw -> http://aexer.wrzuta.pl/audio/79KMK5k54kM/saw
Blame someone else -> http://aexer.wrzuta.pl/audio/8UdGIfpzh96/blame_someone_else

Myspace: www.myspace.com/vervrax  - niestety tam utwory jeszcze nie trybią... nie wiem co jest nie tak... ale kawałek biografii znajdziecie

pozdro!

Radosław Kraweć
Udzielam lekcji gry na gitarze (rock/metal).

Offline Lindi

• Gracze DM
  • Nitrogliceryna
Odp: Trochę własnej twórczości -> Vervrax Demo(n) 2010
« Odpowiedź #16 dnia: 2010 11 19, 21:42:37 »
No ja się wsłuchiwałam w te perkusje i nie słyszę żeby nie nadążali :<

Więcej muzy!
"koń amazonki fabularnie jest tak z nią zżyty że w gdy ona pada to jemu pęka serce z żalu."  :D

Offline Guardian

• Gracze DM
  • troll pesymista
« Odpowiedź #17 dnia: 2010 11 20, 00:16:33 »
Swietna muza ale tez mi sie wydaje ze perkusista nie nadąża hy

1) Perkusiści. Zespół składa się z 2 perkusji ;)

Co do "nadążania perkusistów". Jest to zapewne złudzenie słuchowe. Wrażenie. Z swojej strony, jako, że też jestem perkusistą, mogę zapewnić, że perkusje są dobrze, i równo nagrane.

Potwierdzam. Troche sie o bebny obijałem kiedys. Dam od kiedy grasz tak w ogole?

Offline cQ

« Odpowiedź #18 dnia: 2010 11 20, 01:12:27 »
3 riffy dobre zgranie i sa kawalki :)
jak nagrywaliscie?
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)

Offline MK

• Gracze DM
« Odpowiedź #19 dnia: 2010 11 20, 15:06:07 »
7 lat

Offline Aexer

• Vervrax
« Odpowiedź #20 dnia: 2010 11 20, 22:11:35 »
Na razie szukamy wokalu ;) Sola są improwizowane bo nie było sensu układać bez wokalu ;) Są to wstępne nagrywki i szkielety utworów. Płyta będzie jak się wokalista znajdzie.

Co do perkusji... No wybaczcie ;) Może zdaje Wam się bo niektóre riffy idą na "i" a werbel uderza na raz i może to byc lekkie złudzenie ;) Choć nie powinno. Ogólnie mam równych perkusistów bardzo, a dodatkowo perkusja była trigerowana i równana do siatki, więc nawet mogę to udowodnić jpgiem że są równe :D Nie ma możliwości by było coś nie równo ;) Tak. I jest tam dwóch perkusistów :D

Guardian891. U kogo słyszałeś? ;) Może z poprzedniej kapeli -> http://www.myspace.com/destroyeronline

na czym gracie chłopaki?! słyszę messę i PEAVY 5150
pozdro od jackson dxmg dinky!

Ja nagrywałem Peavey 5150 + Marshall 1960AV + Gibson Flying V + Whammy IV + Delay MXR Carbon Copy ;)
Druga gitara poszła Peavey XXL + Randall na V30 + Gibson Explorer.

Na perke nie pamiętam jakie obmikrofonowanie poszło ;) Ja wiem że gitary były ściągane z SM57 i Bety ;)

Pozdrawiam i dzięki za komentarze ;)
Udzielam lekcji gry na gitarze (rock/metal).