Autor Wątek: Mobilne UO  (Przeczytany 1095 razy)

Offline Card

Mobilne UO
« dnia: 2010 11 30, 12:09:57 »
Siedze sobie na nundym wykladzie i chetnie pokoksalbym lub zabil kilka mobkow, ale do konca nie wiem czy i jak moge.

W regulaminie pojawia sie punkt dotyczacy IP

3. Osoby grające z sieci lokalnej, osoby grające na wspólnym IP oraz osoby, których IP uległo zmianie zobowiązane są do zgłoszenia tego faktu poprzez wypełnienie odpowiedniego formularza dostępnego tutaj.

Przemieszczam sie. raz jestem na uczelni, raz u znajomego, dziewczyny, w knajpie gdzie jest internet i czasem chcialbym chwilke pograc czy za kazdym razem musze wypelniac ten formularz z regulaminu i wysylac nowe IP? a pozniej po powrocie do domu jeszcze raz to robic?

Czy jest jakis prostszy sposob, ktory nie generuje tyle spamu na skrzynke admina? i czy po wyslaniu maila odrazu moge sie logowac czy czekac na jakies potwierdzenie?

Offline Gucio

• Gracze DM
Odp: Mobilne UO
« Odpowiedź #16 dnia: 2010 11 30, 19:08:49 »
Grałem z trzech różnych ip, często logowałem się na konta braci i "innych", nigdy nikt się nie czepiał.

Regulamin jest po to żeby go łamać.  :-X

Offline MK

• Gracze DM
« Odpowiedź #17 dnia: 2010 11 30, 19:32:06 »
Dokladnie. Jak ty tylko grasz w uo, to raczej nie musisz zgłaszać, lecz jak masz kolegę, brata, rodziców czy dziadka ktory gra w uo z takich samych IP jak ty, trzeba zgłosić

Offline spot

• Gracze DM
  • Kelzak
« Odpowiedź #18 dnia: 2010 11 30, 19:37:29 »
dziadka ktory gra w uo z takich samych IP jak ty, trzeba zgłosić

Moj sie zamrozil po reformie gornika  :D
Keep trollin' trollin' trollin' trollin'!

"Whitney Phillips, a PhD student at the University of Oregon, studied trolls for her doctorate. She says they are mostly men in their 20s and early 30s, usually college-educated and intelligent."

Offline Maelui

• Vampirella
    • Forum Vamiprica
« Odpowiedź #19 dnia: 2010 12 01, 09:49:26 »
zgłoszenie IP wysyła się  do Ducka, ostatnio wysyłałam takie bo czasami loguje sie u mnie inna osoba