Autor Wątek: Turniej PvP 2 vs 2 - 12-02-2011  (Przeczytany 1348 razy)

Offline DzikiHL

• Gracze DM
  • Ten od Buccaneer's Den
Turniej PvP 2 vs 2 - 12-02-2011
« dnia: 2011 02 13, 00:35:07 »
Niestety nie mam sił pisać czegoś klimatycznego już teraz ale dla wszystkich chętnych i posiadających sprawnego Razora udostępniam nagranie z prawie całego turnieju. Dość częste przerwy bo dopiero testowałem takie możliwości ale są wszystkie walki poza 1. Przy 1 walce niestety nagrywałem do pliku avi a Razor nie lubi plików ponad 2 GB i się zepsuło.

I teraz małe wytłumaczenie:
Razor posiada funkcję podobną jak Half Life, robienia nagrania tego co dzieje się w grze. Wszystko to umieszcza w małym pliku o rozmiarze kilkunastu kB. Aby go otworzyć, ściągamy go gdzieś na dysk i uruchamiamy UO wraz z Razorem. Logujemy się na DM lub na jakikolwiek inny serwer online. Potem w panelu nagrywania filmów znajdujemy ten który nas interesuje i puszczamy play. Wtedy prawdopodobnie razor wylogowywuje nas z postaci i przenosimy się na plecy postaci jaka nagrywała. W tym przypadku mnie. Możemy robić prawie wszystko czyli all names, wyciąganie tabliczek graczy itp. Jedynie autor się rusza i ewentualnie pisze to co pisał. Po obejrzeniu filmiku lub jego przerwaniu w trakcie wracamy na naszą postać i jesteśmy nadzy kompletnie bez możliwości zrobienia czegokolwiek. Wtedy polecam albo się poruszyć albo najlepiej przelogować (czasem wykrzaczy się klient).
Zatem oglądajcie te filmiki tylko w stosunkowo bezpiecznym środowisku.

Jestem w trakcie tworzenia jakiegoś dennego filmu z tego turnieju ale to potrwa.
Na dziś macie to co ja do dyspozycji poniżej:
http://half-life.elsat.net.pl/uo/turniej-pvp-12-02-2011/
Buccaneer's Den - dawniej Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

McDevil

• Gość
Odp: Turniej PvP 2 vs 2 - 12-02-2011
« Odpowiedź #16 dnia: 2011 02 16, 18:59:47 »
Zainteresowanie było małe, z chaosu: Pilarek i Patryk, z vesp nikogo, tzn na trybunach byl Mcdebil, Loa: fel + rexor vega, a reszta z filmiku.

Chapaj dzide z royala.  8)

Offline Faro

« Odpowiedź #17 dnia: 2011 02 17, 00:28:21 »
ja ci dam nobki ignacy! ;]  bylo wiecej jak wypisali, ale nie warci uwagi jezeli chodzi o poziom pvp ;p NPC rzadzi ! :D
Pierdol Studia! Zostan Ninja!

Offline ignaś

• Gracze DM
« Odpowiedź #18 dnia: 2011 02 17, 17:45:11 »
nbki w sensie calkowicie dla mnie nieznane osoby
NEW WORLD RECORD:
Cytat: darogan
Ignaś : przygadywał kocią garnkowi

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #19 dnia: 2011 02 17, 18:06:06 »
nbki w sensie calkowicie dla mnie nieznane osoby

No jak się nie gra kilka lat to chyba nby się koxają nie?