Autor Wątek: APB Reloaded - GamersFirst  (Przeczytany 1748 razy)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
APB Reloaded - GamersFirst
« dnia: 2011 05 14, 19:05:44 »
APB niedlugo powraca z nowa druzyna developerska i nowymi pomyslami. Juz dziala closed beta i wszystko powolutku prowadzi do wpuszczenia graczy w ramiona open bety. Zatem kto chce niech sledzi i mam nadzieje do zobaczenia niebawem na polu bitwy. ;)

http://www.gamersfirst.com/apb/

http://www.facebook.com/APBReloaded

Offline Svennson

Odp: APB Reloaded - GamersFirst
« Odpowiedź #31 dnia: 2011 05 27, 16:34:38 »
Ok juz mam.. :) niebo lepiej
btw testowal ktos juz czy lepiej miec wysoka czy niska postac ?:D

Niska wiadomo ciezej trafic, ale przyuwazylem ze jakos jak kuca i stoi za murkiem to kicha wychodzi nawet jezeli cel niby jest do odstrzalu ;/
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Offline wr

« Odpowiedź #32 dnia: 2011 05 27, 16:58:52 »
Jako że robiłem nową postać przez te granaty to wziąłem najniższą. :D Zza murka faktycznie strzelać czasami nie idzie, za to mam nadzieję że i moją postać ciężej trafić. Najchętniej to bym wziął babeczkę bo to jeszcze szczuplejsze, ale coś czułbym się gejowato grając kobiecą postacią zbyt długo. ;)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #33 dnia: 2011 05 27, 17:34:13 »
Ghg bardziej po polsku napisz O_O

kazde z nas:

patriot (EU2) - criminals.

piszemy swoje imiona, zeby reszta dodala. moje: Avii

Offline Muszka^

• Gracze DM
« Odpowiedź #34 dnia: 2011 05 27, 18:49:09 »
Mam nowe konto, zeby pograc u banitow. Nick: Rhathiel
Leci komar, za nim mucha, chyba zaraz go wy....przedzi...

Offline wr

« Odpowiedź #35 dnia: 2011 05 27, 21:55:34 »
Już se pograliśmy w grupie z Muszką, ja lamiłem jak zwykle, ale może kiedyś się nauczę grać tą snajperską. :D

Offline Muszka^

• Gracze DM
« Odpowiedź #36 dnia: 2011 05 27, 22:37:21 »
Moim zdaniem, bo tez gralem snajperka, ta bron jest niedopracowana. Szczegolnie te pierwsze, ktore sa dostepne (sa za wolne i nie ma systemu headshotow, wiec trzeba 2 pociski) Nie wiem jak wygladaja w pozniejszym okresie gry. Natomiast bardzo mi odpowiada gra pol-snajperka. Chociaz w walce kontaktowej lekko ssie tak samo jak moj scecond weapon.
Leci komar, za nim mucha, chyba zaraz go wy....przedzi...

Offline Svennson

« Odpowiedź #37 dnia: 2011 05 27, 23:22:14 »
Kupilem SMG wydalem na nie kolo 3.5 czy tam 4 tysiace. KAZDY DOSLOWNIE KAZDY MNIE ROZPIERDZIELA, gdzie na karabinku tym podstawowym normalnie udawalo mi sie rozpierdzielac ludzi-.- Nie mam szans ani w zwarciu ani na odleglosc -.- Sprawa nr dwa do misji przydzielone sa 3 crimy 1 glina. 1 z nas lazil sobie chyba i podziwial mape, kolejny po prostu byl asem, glina mial z 10 killi :D Ogolnie misja polegala na wbiegnieciu padzie, respie i tak od poczatku. Kolejna sprawa ktora mi sie nie podoba, dajmy na to ja jade na misje, crimy czy tam ci CT nie majacy misji praktycznie w 99% staraja sie nam wjechac pod maske -.-
« Ostatnia zmiana: 2011 05 28, 01:14:58 wysłana przez Svennson »
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #38 dnia: 2011 05 28, 11:55:59 »
ja zbieram na kalacha. nie robie glupot i kupuje tylko lepsze karabinki szturmowe. ;)

edit: kupilem snajpere i kalacha. gra jest wtedy troche latwiejsza (zwlaszcza ze snajpera).
« Ostatnia zmiana: 2011 05 28, 18:52:29 wysłana przez EviI Dead »

Offline wr

« Odpowiedź #39 dnia: 2011 05 29, 19:40:56 »
Założyłem dziś klan – „Crime Masters” tak by można było sobie razem popisać na klanowych chacie gdy nas się więcej uzbiera. :)
Kto chętny to łapać mnie w grze lub tu na PM
Kontakt w APB: ArkusPL (Patriot EU2)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #40 dnia: 2011 05 30, 14:26:36 »
dzis dolaczylo nas do drugiej druzyny kompletnych nubow. gosc zabijal swoich z druzyny ciagle, musialem non stop patrzec na plecy, jak zabijalem police. nie moglem kicknac kolesia, bo byl w druzynie do ktorej nas dolaczylo. podziekowalem tej grze. a i jeszcze jedno. wpiszcie sobie aimbot apb w google. na tym gra 70% osob w tej grze. ;d

Offline wr

« Odpowiedź #41 dnia: 2011 05 30, 15:48:46 »
Ponoć są płatne te czity na APB, więc wątpię że dużo osób ich używa. Do tego zawsze trafiający przeciwnicy tylko podkręcają nasze umiejętności, według zasady – „co cię (nie) zabije to cię wzmocni”. ;) Do tego twardym trzeba być a nie miękkim  8)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #42 dnia: 2011 05 30, 16:45:54 »
nie sa platne. pokazuja ci, gdzie jest gosc i nie strzelaja za ciebie wiec sa praktycznie niewykrywalne. mi gra ma sprawiac przyjemnosc, a zmuszac do walki z cheaterstwem, wiec wracam do lol'a. ;)

Offline Badalaman

• Gracze DM
« Odpowiedź #43 dnia: 2011 08 12, 08:04:20 »
Gra ktos w APB?
Jaki serwer i strona konfliktu?

Offline Hektor

• Gracze DM
« Odpowiedź #44 dnia: 2011 08 19, 11:52:17 »
gdzie sie wybiera server w tej grze?