Autor Wątek: Aktywacja konta do gry.  (Przeczytany 896 razy)

Offline agent2214

Aktywacja konta do gry.
« dnia: 2011 08 07, 01:06:06 »
Witam serdecznie. Dwa dni temu wysłałem prośbę o rejestrację w celu chęci dołączenia do Waszego grona. Nie przyszła żadna informacja na pocztę o rejestracji. Chciałbym się spytać czy jest możliwość przyspieszenia założenia konta. Bardzo chciałbym zacząć jak najszybciej grę z Wami.
Myślę czy nie napisać jeszcze na podania@dm-uo.pl.

Proszę o porady ile średnio należy czekać na odpowiedz, czy też co trzeba zrobić aby ten proces przyspieszyć.

Offline mwojok88

• Gracze DM
Odp: Aktywacja konta do gry.
« Odpowiedź #31 dnia: 2011 08 07, 20:50:26 »
Wiec czekaj cierpliwie na pewno sie uda kazdy z nas przez to przechodzil ;]

Offline mae

• Administrator
« Odpowiedź #32 dnia: 2011 08 07, 22:39:16 »
Aby otrzymac konto na DM wystarczy napisac 2-3 linijki  opisu postaci (wg szerokosci okna przegladarki na ekranie mojego starego juz laptopa) i 4-5 linijek historyjki tak, by stworzone zdania nie odbiegaly mocno od polskiej gramatyki i ortografii. Mysle, ze to naprawde niewiele.

Jesli ktos przysyla podanie drugi raz, takze nie jest to bez znaczenia.

Niestety jest to spowodowane nie tyle nasza checia przyjecia wiekszej ilosci graczy, ale przede wszystkim faktem, ze sam poziom podan takze spadl w ciagu ostatnich lat.
Problem jest zawsze jakies 40cm od monitora.

Offline Badalaman

• Gracze DM
« Odpowiedź #33 dnia: 2011 08 09, 07:16:48 »
Od lat, co wakacje, online gwaltownie spada - na okres wakacji.
To nie upadek DMki tylko wyjazdy (mozna przyjac ze gdzies 25% ludzi bedzie wyjechane na 2 tygodnie, do tego czesc samodzielnie gdzies sie ulatniajaca).
Czesc osob w czasie wolnym inaczej organizuje sobie spedzianie czasu i tez nie gra.
Tak jest i bedzie co roku.

P.S. Co do jeszcze wiekszego obniania kryteriow i rezygnacji z wymagania umiejetnosci odgrywania postaci, to moze jest odwrotnie niz tu niektorzy pisza - wlasnie pozwalanie na gre takim osobom moze zniechecac wielu graczy RPG i stad odchodza, bo jakas grupka robi syf.

Offline MK

• Gracze DM
« Odpowiedź #34 dnia: 2011 08 09, 11:02:30 »
Ee.. Pamiętam podania które wysyłałem  6 - 7 lat temu, i patrząc na te dzisiejsze, to jest porażka. Dzisiaj stworzył bym sobie 4 konta w tym samym czasie co kiedyś jedno.

Offline MojoJojo

• Gracze DM
  • Zlodzieje... dbajmy o nich.. jest ich tak niewielu
« Odpowiedź #35 dnia: 2011 08 09, 11:20:01 »
Tak banan pamietam 46 vietnam bylo ciezko ;d

Banan to ile kont masz?:P
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."

Offline MK

• Gracze DM
« Odpowiedź #36 dnia: 2011 08 09, 11:39:02 »
Nie powinno się rozmawiać na takie tematy  :P

Offline agent2214

« Odpowiedź #37 dnia: 2011 08 09, 13:23:12 »
Mam nadzieję jedynie że odpowiedź na drugie podanie szybko nadejdzie. Dziś jest drugi dzień oczekiwania. Chciałbym już wejść, nawet teraz. Porobić trochę więcej puki jest okres wakacyjny.

Offline MK

• Gracze DM
« Odpowiedź #38 dnia: 2011 08 09, 14:51:55 »
Spokojnie, zależy kiedy trafisz. Ale możesz chwile poczekać, bo jeżeli sprawdzone zostało twoje podanie niedawno, to zaczekasz.
Podania są sprawdzane co jakiś czas (max tydzień)

Offline agent2214

« Odpowiedź #39 dnia: 2011 08 09, 19:16:17 »
Dziękuję bardzo za akceptacje. Rączki całuje ; ) Pozdrawiam wszystkich.

Offline fOOdini

• Gracze DM
« Odpowiedź #40 dnia: 2011 08 10, 10:01:02 »
Kolegów i koleżanki pomstujących na obyczaje rejestracyjna pragnę uspokoić i natchnąć optymizmem. Rejestracja jest jak najbardziej możliwa i niekoniecznie trzeba się wykazać obyciem z piórem , czy RPG. Ja przykładowo jestem beztalenciem w obu tych dziedzinach. I co? Od jakiegoś czasu jestem wśród Was. Moja porada dla aplikujących o konto - nie starajcie się być kimś, kim nie jesteście. Jeśli brak wam wyobraźni na epicką historię wymyślcie coś prostego. Coś co będzie się trzymać przysłowiowej kupy ;) Ja przykładowo ulokowałem dzieciństwo mojej postaci w dokach, gdzie przymierała głodem i żebrała, straciła rodziców i błąkała się na wpół zdziczała po lesie zanim trafiła do Cove. Tak wiem - wzruszające. Dopiero teraz powoli myślę, jak się rozwinąć fabularnie, ulokować w świecie itd.