nie da się ukryć że ostatnio server trochę wymarł
mówi się że nie ma już klimatu, nie ma już ciekawych zmian w skryptach, nasze online upada bardzo nisko
niby jest tak każdego sezonu i potem wszystko wraca do normy
ale z mojego punktu widzenia to jest już bardzo stara gra i na zyskaniu nowych graczy jest coraz trudniej
myślę że szybciej wypalają się tu starzy wyjadacze, niż przybywa nowych
w obecnej sytuacji wiele graczy wątpi w znaczącą poprawe i tracąc nadzieje, idą grać w inne gry, a nawet przechodząc do innych shardów
w moich szeregach i nie tylko, dużo się mówi o zaniedbaniu servera przez obecnych adminów
zauważyłem że wiele osób ma żal do obecnej ekipy, głównie przez brak upubliczniania działań skryptowych i fabularnych
chodziły też propozycje przekazania servera w ręce osób, które chciałyby wykazać większe chęci w udoskonalaniu naszej ultimy, jednak z tego co słyszałem zakończyło się to odmową
w obecnym stanie rzeczy, myślę że temat jest godny poruszenia i chciałbym prosić ekipe do dzielenia się z nami wszystkimi działaniami w kwestii rozwoju servera
czy są planowane jakieś znaczące zmiany? czy zostanie obniżona poprzeczka w podaniach?
co możemy zrobić by nasz server cieszył się zainteresowaniem nowych graczy? a równocześnie zachecenia starych do powrotu?
bede wdzięczny za podzielenie się czymkolwiek