Autor Wątek: Offtopic z tematu "Filmy Orderu v3"  (Przeczytany 1834 razy)

Raaban

• Gość
Offtopic z tematu "Filmy Orderu v3"
« dnia: 2011 08 09, 16:17:12 »
An exp por i corp por na przemian...co sie stalo z plytami, lucznikami? Gdzie skryto?...serio juz tylko magowie po tym shardzie biegaja?

To jest najsmutniejsze na DM. Nie opłaca się robić łucznika jak ja z 73 ar zbieram od niego hity po 15. Zdąze go zabic wskrzesic i jeszcze raz zabic zanim zejdze pozadnie hp.
Z wojami jest tak samo. Teraz w sumie moda na behy bo dostaly 2h. Ale duzo lepiej jest lyknac orba jak sie ma duzo str niz "meczyc" sie wojem. No niestety tak to teraz wyglada i obawiam sie ze sie szybko nie zmieni... ;<

Offline Hektor

• Gracze DM
Odp: Offtopic z tematu "Filmy Orderu v3"
« Odpowiedź #1 dnia: 2011 08 09, 17:05:12 »
Ostro ;]
A ja sie ciesze ze Vesper gra, LoA teraz nie widać, ale dobrze że chociaż Vesp sie pojawia ;)

to dziwne, bo jakos ciagle szukamy fragow i nic nie ma
« Ostatnia zmiana: 2011 08 09, 17:10:15 wysłana przez Hektor »

Offline Dysiek

• Gracze DM
« Odpowiedź #2 dnia: 2011 08 09, 23:37:11 »
Po filmikach twierdzę, że obecnie płyty czy łucznicy na dm nie mają racji bytu;] jak już mag może wyrma solować to już jest porażka ;]

Offline Ari

• Gracze DM
« Odpowiedź #3 dnia: 2011 08 10, 08:54:15 »
wojownik, wierny, lucznik nie mają racji bytu i moda na behemoty i berki ( ktore tez nie zabija takowego maga) jest spowodowana wlasnie super balansem maga  na 6 hitow ktory majac 10 dexa smieje sie tez z niecelnych ciosow klas mele

Offline Thiass

• Gracze DM
« Odpowiedź #4 dnia: 2011 08 10, 09:33:37 »
Ale to nie chodzi o to ze mag jest przegiety....
Jak byl robiony balans to woja na stacie 9/9 sie bralo pod uwage a zaden geniusz nie bral pod uwage ze trafi sie no life ktory wbije 90str magiem... raczej balansowano pod maga z maks 80str 80 inta  ;)

To ze robek wbil stat jakiego nie maja wojownicy i ma postac ktora przy czyms takim jest cholernie mocna to wina przyspieszenia gainow i nie przewidywania przyszlosci oraz mozliwosci koxow

Tu nie trzeba uwalac maga z takim statem a podpakowac woja z dexem na poziomie 9x  ;)

A filmik fajny tylko ja tam bym i tak wywalil celownik z masowek  ;D

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Offline Hexin

• Gracze DM
« Odpowiedź #5 dnia: 2011 08 10, 10:07:50 »
To ze robek wbil stat jakiego nie maja wojownicy i ma postac ktora przy czyms takim jest cholernie mocna to wina przyspieszenia gainow i nie przewidywania przyszlosci oraz mozliwosci koxow

Tu nie trzeba uwalac maga z takim statem a podpakowac woja z dexem na poziomie 9x

Co maja powiedziec wojowie, ktorzy dobijają do 100 str, a dexa maja ponad 90 i machaja sie na goscia, ktory ma 10 dexa bazowo? Norek co skoxal to jego. Niech bedzie taki twardy, bo mu się należy, ale cos za cos, ja jak koxam str to rezygnuje z inta, czyli ciosow specjalnych. On powinien zrezygnować z uników. Cup na trafialność w 2gą osobę to max 80%, dla osob ponizej 30 dexa powinno się to zwiększać.
Do 30 dexa bazowego - 80%
25-29 - 85%
20-24 - 90%
15-19 - 95%
10-14 - 100%

PS. Dla niedoinformowanych - co by postac nie miala na sobie, na jakich by nie była blessach i tak maksymalna szansa na trafienie to 80%.

W sumie to nie dział propozycje, ale nie mam zamiaru zakładać tematu, ktory zostanie zbombardowny przez nolife-ow, ktorzy to wykoxali juz ;)

Offline niziol

« Odpowiedź #6 dnia: 2011 08 10, 11:29:35 »
Tu nie chodzi tylko o Norka (Panie świeć nad jego statami) ale o byle jakiego maga 7,5,7 ... szkoda ze inne klasy sluza do wycierania dupy tym wyzej wymienionym :(

"Byłem ja, Tinerot, Riven, Alkus, Korhil, Sommer i nizioł, którego prawie nikt nie lubił jak wujka wariata i niby mieszkał w piwnicy i każdy udawał, że o tym nie wie. Wtedy było Stado." - Will

Offline Hektor

• Gracze DM
« Odpowiedź #7 dnia: 2011 08 10, 16:12:23 »
taki norek z 10 dexa i pozostala zgraja magow ma uniki, bo nosza bron do uma, czesto to jest +16 do walki i to daje uniki
a taki woj ma bron exp tytan i nic do uma
ktos pisal ze mag niczym nie placi majac 10 dexa... a co ze stamina?
a druga sprawa to taka ze takiego maga jak naroke najtrudniej skoxac, dlaczego? \
woj 9/9 koxa oba statsy rownoczesnie, a taki norek musial skoxac osobno 90 sily i osobno 100 inta...
w przeliczenia to tyle godzin online ze strach pomyslec...

balans na dm jest bardzo slaby i nie tylko mag jest do balansu...
« Ostatnia zmiana: 2011 08 10, 16:25:43 wysłana przez Hektor »

Offline Hektor

• Gracze DM
« Odpowiedź #8 dnia: 2011 08 10, 16:12:48 »
:P
« Ostatnia zmiana: 2011 08 10, 16:16:12 wysłana przez Hektor »

Offline Szmaragd

• Gracze DM
    • http://mtghelp.yoyo.pl
« Odpowiedź #9 dnia: 2011 08 10, 16:38:39 »
Boska gwiazda zaranna do uma, i lecisz z biciem ogrow w zamku ;)

Offline zethaiks

• Gracze DM
« Odpowiedź #10 dnia: 2011 08 10, 20:12:06 »
i sory ale jak taki norek ubrany jest w boskie magole witale bron boska do uma to chyba nie myslisz ze w takim sprzecie zdejmiesz go na 2 hity ?
jak widac po walkach ostatnich areis z Toba mag 7/5/7 ubrany w ognik + szpony do uma +10 w gore flam + prot
nie ustoi tych Twoich 6 hitow - 3 i sie skladam max 4
wiec nie wiem skad znowu ta bajka o 6

a z dexem nie wiem - przy moim dexie nawet ze szponami do uma - moze 1-2/10 hitow we mnie nie wchodzi reszta sa trafione

Offline Zathaniel

• Gracze DM
  • W ogrodzie mojej pamięci pielęgnuję różne kwiaty.
« Odpowiedź #11 dnia: 2011 08 10, 20:26:02 »
Mag pada na 20 hitów! Oczywiście pod warunkiem że pierwsze 19 zawierają tylko 3 celne ;D Magiki do walki powinny dawać jakieś bonusy poza koncentracją.

Chcemy więcej filmików! ;]
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Offline Spider

• Gracze DM
« Odpowiedź #12 dnia: 2011 08 10, 21:26:11 »
8/4/8 ze skrybą i wystoisz w demonie 4 na bank, 5 to już loteria. W tym czasie mag bez problemu castuje corpa i paraliż, co oznacza dla 95 % wojów zgon.
Magiki powinny dawać "coś", ale w obecnej chwili dają za dużo. Takie hity w maga + spora możliwość chybienia jest rąbniętym pomysłem. A teksty w stylu że woj też niech nosi magiki wsadźcie sobie w buty, chyba że zrobimy tak, że magowi uniki będą dawać jedynie magiki w ciuchach, a broń dawać będzie tylko koncentrację.

Offline Hexin

• Gracze DM
« Odpowiedź #13 dnia: 2011 08 10, 22:32:22 »
spoko, niech bedzie sobie taki wytrzymaly, ale cos powinno mi dawac to, ze koxalem tego dexa też a nie zablokowalem na 5x i robilem inta dla specy. Sama szybkosc machania jest tak samo wielkim bonusem jak mniejsza ilosc staminy kosztem u takiego maga. Norek i tak ma 60-70 staminy, wiec nie pitolcie ;) To, ze mag teraz lepiej klatuje wyrmy od puchy da sie jeszcze zdzierżyć, ale to, ze w takiego sie macha to juz porazka. Bron + 16 do uma kosztuje i tak 2x mniej od halki z royca, sam fakt, ze daje koncentracje jest juz wystarczajacym bonusem.

Raaban

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 2011 08 10, 22:41:49 »
To z klatowaniem wyrma to zobaczcie co robi BM.
Który jest najlepszym tankiem na DM.