Autor Wątek: Kochane misie.  (Przeczytany 662 razy)

Offline Gucio

• Gracze DM
Kochane misie.
« dnia: 2011 08 26, 20:13:17 »
Szukam jakiejś kartki urodzinowej w wersji animowanej czy też jakiegoś filmu co się wrzuci fotografię osoby i wyjdzie z tego fajny "prezent".

Może ktoś mi pomoże?  :-*

W nagrodę dam arta.

Offline Gofer

• Gracze DM
  • Ojciec, Maruda, Podcaster
    • Księgarnia Internetowa PIĘKNA KSIĄŻKA NET
Odp: Kochane misie.
« Odpowiedź #1 dnia: 2011 08 26, 20:23:03 »
Nagraj życzenia w grze pod postaciom żywioła ognia i napisz - spalam się dla Ciebie.
  . . . 

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #2 dnia: 2011 08 26, 20:28:48 »
Nagraj życzenia w grze pod postaciom żywioła ognia i napisz - spalam się dla Ciebie.

pod postaCIĄ nobie Ty /;

Offline Maelui

• Vampirella
    • Forum Vamiprica
« Odpowiedź #3 dnia: 2011 08 26, 20:29:47 »
jezeli to dla dziewczyny to moze nie zrozumiec

Offline Gofer

• Gracze DM
  • Ojciec, Maruda, Podcaster
    • Księgarnia Internetowa PIĘKNA KSIĄŻKA NET
« Odpowiedź #4 dnia: 2011 08 26, 21:18:05 »
Dobrze napisałem (liczba podwójna dziś niestosowana byłaby lepsza, ale nie wiem jak ją dokładnie utworzyć) w jednej postaci nie zmieścisz swego ego.

Możesz zawsze zabrać ją na romantyczną kolację.
  . . . 

Offline Bonne

• Gracze DM
« Odpowiedź #5 dnia: 2011 08 26, 21:26:18 »
Ultek lubi robić sobie przerwy w pisaniu pracy, może więc coś stworzy? ;>

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #6 dnia: 2011 08 26, 21:31:58 »
lol... tu nie chodzi nawet o kobietę czytajcie ze zrozumieniem cały post i o co mi chodzi 0_o potrzebuję linku do jakiejś strony z czymś taki mi tylko o to mi chodzi a nie o jakieś rady co mam zrobić  ???

uwielbiam wszystkowiedzących znawców z dma

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #7 dnia: 2011 08 26, 21:59:39 »
http://sendables.jibjab.com/ecards/category/birthdays

masz, bo te fizjonomy to w zyciu nic nie pomoga. a arta daje aruvinowi. za wklad w dm2. :O

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #8 dnia: 2011 08 26, 22:00:39 »
Akurat to już przejrzałem całe spóźniłeś się o około 40 minut.

:*

I want more

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #9 dnia: 2011 08 26, 22:10:30 »

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #10 dnia: 2011 08 26, 22:17:45 »
To już  ten 1 był lepszy. :<

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #11 dnia: 2011 08 26, 22:29:30 »
http://www.squidoo.com/become-an-mm-simpsons-character

tu masz wszystkie takie strony, fussy.

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #12 dnia: 2011 08 26, 22:42:32 »
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

I tak Cie nie lubie :*

edit:
nic ciekawego nie znalazłem... ten jibjab jest fajny, ale te "lepsze" oczywiście płatne... 12 dolców...
« Ostatnia zmiana: 2011 08 26, 22:48:40 wysłana przez Gucio »

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #13 dnia: 2011 08 26, 22:56:52 »
Mam co chciałem dziękuje. :*

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #14 dnia: 2011 10 19, 19:40:26 »
Dobrze napisałem (liczba podwójna dziś niestosowana byłaby lepsza, ale nie wiem jak ją dokładnie utworzyć) w jednej postaci nie zmieścisz swego ego.

troche mnie tym zaintrygowales. ja uwazam, ze napisales zle. moglbys rozwinac swoja wypowiedz i przytoczyc jakis dowod na to, ze ta forma jest dobra? ja moze starej daty jestem (gdzie liczba mnoga byla tylko "postaci", nie "postacie"), wiec moze cos sie zmienilo, ale mnie rowniez uczono, ze "pod postacia" pisze sie poprawnie, jak wskazal gucio.