Mam pytanko do wszelako po świecie rozpędzonych wampirków: czy uważacie że ten skill nadaje się do pvm? Poza krwawą furią, i tak już słabą w działaniu, chyba skill ten nie ma czym sie popisać na łamach pvm, mam rację?
A jeśli ktoś w jakikolwiek sposób zna jakieś skuteczne i dobre techniki pvmowania wampirem magiem, chętnie poznam ;] (podkreślam, że chodzi mi tylko o opcję "wampir mag", nie "wampir woj", "wampir lucznik" czy "wampir BM").
Chodzi mi tu konkretnie o jakąś większą przydatność wampira maga w pvm (edit), tak jak to np ma miejsce u nekroli, szamanów, demonologów. Moim zdaniem rola wampa w pvm kończy się jedynie na działaniu jak pure mag ;d
I od razu może jeszcze jedno pytanie (nie znam się totalnie w kwestii pvp, dlatego jeśli następujący pomysł zachwiałby jakkolwiek tą sferą, to po prostu powiedzcie, nie linczując mnie ;])
A gdyby tak dać możliwość nauki demonologii wampirowi magowi? Nekromancji uczyć się może, czemu więc nie mógłby demonologii? Zwiększyłoby to nieporównywalnie jego przydatność w pvm.