Pisalem o scianach magowych i przeszkodach terenowych. Nigdy nie pozwalalem na ustawianie stolikow. Napisalem, ze przeszkoda 7 pol jest dozwolona. Na sciany pozwolilem, bo mobek moze je odwolac i smutno, by nie istnialo dla nich zadne zastosowanie. Na przeszkody terenowe w ograniczonym zakresie pozwalam, bo robili to moi poprzednicy i dlatego tez, ze nie mam jak sie ich pozbyc z mapy. Stoliki nie posiadaja ani jednej cechy, ani drugiej. Dodatkowo przy stolikach jest ten powazny minus, ze sami ustalacie sobie ksztalt przeszkody, ktory dla mobka moze byc nie do pokonania. Widzialem was w sumie z 5 razy i nie zamknalem tylko dlatego, ze tego faktu jeszcze nie wykorzystaliscie.
Jeden z was juz mnie pytal o stoliki i odpowiedzialem juz wam, ze nie ma na nic takiego pozwolenia. Jesli uzywacie stolikow, powaznie ryzykujecie.
Przestancie wkladac w moje i Asyluma usta slowa, ktorych nie napisalismy. W koncu sie nam to znudzi i przestaniemy dochodzic, czy mowicie prawde o tym, co powiedzial ktorys z nas, czy nie.