Autor Wątek: heroes VI  (Przeczytany 889 razy)

Offline froger

• Gracze DM
heroes VI
« dnia: 2011 10 13, 09:32:22 »
Witam,
 Odpalił już ktoś najnowszych heroes? Jestem ciekaw opini.

Offline Pollack

• Gracze DM
Odp: heroes VI
« Odpowiedź #31 dnia: 2011 10 20, 11:12:01 »
Dragon - przesiedzialem nad 3 spory kawal studiow (i nie tylko). Na 4 sie zawiodlem do tego stopnia - ze 5 nawet nie dotknalem. Ale tak subiektywnie moge powiedziec ze 6 jak na razie mi sie podoba. Z tym ze... to moga byc dwie rzeczy:

1. Mialem dluga przerwe
2. Szostka w jakims stopniu czerpie czesciowo niektore nawiazania z Disciples (mam takie wrazenia z kampanii) - co akurat mnie sie bardzo podoba - bo Disciples sobie cenie. Brakuje tylko czarow obszarowych na mapie strategicznej..:)

Offline Wol

• Gracze DM
  • Lupus Heterofobius
« Odpowiedź #32 dnia: 2011 10 20, 11:55:55 »
mi 4 sie podobala miala swoj klimacik i te rozwiazanie z bohaterem:P ale 6 po 3 najlepsza;)

Offline Rey

• Gracze DM
  • Zacny Naven`yer
    • http://reynevan.ovh.org
« Odpowiedź #33 dnia: 2011 10 20, 22:24:04 »
Czworka mi tylko graficznie nie podeszla ale podstawowa kampania, palce lizac. Zwłaszcza "córka pirata", choc z umarlakami tez bylo ciekawie.
Sporo czytania, co moze nie których zrazic, ale bylo wciagajace.

5 zaczałem bo zaciekawil mnie Bogus Linda. :D Podobaly mi sie jeszcze specjalne ataki gryfow.

6 hmm za krotko sie znamy z 6 ;), zeby ja obgadywac.
licho: "cieszę się ze są i marudy, gdyby nikt nie marudził martwilibyśmy się że coś zrobiliśmy źle" ;]

Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

mirqxx: "a już myślałem, że nic głupszego nie będzie a tu proszę"

Offline Vilku

• help-dm
« Odpowiedź #34 dnia: 2011 11 13, 01:15:21 »
Kurde lol lezy wot lezy , naparzmy z synem i przypomina mi sie jak z zona w 3 pogrywalem . Jest kilka niedociagniec i upierdliwych sytuacji ale daje rade  ;D . Napewno ciezko sie gra przystania bo strzelcy potrafia namieszac w tloku , za to nekro przy dobrej gospodarce frakcja nie do zajechania .
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek