Autor Wątek: Guarana  (Przeczytany 576 razy)

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
Guarana
« dnia: 2011 11 21, 22:54:43 »
Pytanie do was:
Kiedys w temacie o Yerbie wspominal ktos o spozywaniu guarany w proszku/tabletkach. Stosuje to ktos? Gdzie kupować? Naprawde działa? :)

Offline Tinerot

• Ekipa DM
Odp: Guarana
« Odpowiedź #1 dnia: 2011 11 21, 23:30:26 »
Greenup? ;)

Offline Arg

« Odpowiedź #2 dnia: 2011 11 22, 00:09:57 »
W aptece dostaniesz kapsułki ze sproszkowana 100% guaraną, albo prasowane tabletki. Ja nie pijam kawy ani tego energetycznego syfu, tak że guarana na mnie działa. Do czego potrzebujesz? Nauka, godziny za kółkiem, nocka na kox  ;) ? Na mnie dobrze działa jesz plusss activ, nie tylko do nauki ale i na wspomniane potrzeby. Nadmienię jeszcze że nie nadużywam tego tylko gdy naprawdę potrzebuję, zapewne w przeciwnym wypadku działanie byłoby słabsze lub znikome.
"Kto wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem"

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #3 dnia: 2011 11 22, 00:10:43 »
NOCKA NA KOX!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
« Odpowiedź #4 dnia: 2011 11 22, 00:12:46 »
Potrzebuje wlasnie na takie rzeczy, czyli plusz to taka mala dawka tej guarany a czyste tabletki to juz "cos grubszego" tak?

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #5 dnia: 2011 11 22, 12:19:14 »
przyjedz do papy to papa ci posypie bialego. :<

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
« Odpowiedź #6 dnia: 2011 11 22, 13:25:25 »
^^

Offline Sadi666

• Gracze DM
    • http://www.topory.fora.pl
« Odpowiedź #7 dnia: 2011 11 22, 16:37:16 »
Zaprzeczam jakoby w Papui istniał jakiś podziemny skład narkotyków  >:(!

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #8 dnia: 2011 11 22, 16:39:31 »
kumpel na czas sesji brał w tabletkach + magnez w tabletkach mówił że siedział całą noc i że jest bomba : P

Offline mae

• Administrator
« Odpowiedź #9 dnia: 2011 11 22, 17:32:25 »
Jadlem kiedys w proszku. Nic nadzwyczajnego. Kawa i tyle.
Problem jest zawsze jakies 40cm od monitora.

Online Colgate

• Gracze DM
« Odpowiedź #10 dnia: 2011 11 22, 17:41:15 »
NIE ogarniam ludzi, którzy się wspomagają przed nauką - bez hejtu, ale to o mózgach dobrze nie świadczy. :- O Mamy taki potencjał, że guarany, kreski, machy, buchy, szoty, kanały nie są potrzebne. Ale jak ktoś lubi się sztucznie stymulować to hejaho! Wystarczy systematyczność + podstawowa umiejętność planowania, odpowiednie nastawienie i są sukcesy. Mogę podrzucić kilka książek psychologicznych (NIE popularno-psychologicznych, tylko naukowych) na temat mózgu, naszej percepcji, zapamiętywania (od czego to wszystko zależy).
Z innej beczki - mam znajomego, studia prawnicze, łolaboga duży egzamin i ściągnął działkę amfy. "To tylko raz, bo nie ogarnę materiału, dużo tego, mam mało czasu" itede, itepe. Wziął raz, zdał na 4,5, ale potem wziął znowu, bo to faktycznie daje chwilowego boosta do statów, procesów percepcyjnych i pamięciowych, no i teraz zaczyna pożyczać kasę przed każdym kolokwium od ziomków. Wiem, że nie o tym temat i trochę off-topic praktykuję, ale zawsze jest dobry czas i miejsce, by ostrzec o tych 'pierwszych razach' - http://www.youtube.com/watch?v=v-Vw2yt-Vn8 Piona elo trzy dwa zero.
Exit Light
Enter Night!

Offline Pho3niX

• Bandzioch
« Odpowiedź #11 dnia: 2011 11 22, 17:56:47 »
Colgate ja np. nie używam kawy, guarany i innych rzeczy po to żeby nauka lepiej wchodziła a po to żeby to wytrzymać fizycznie. Wybacz, ale nie jestem w stanie wytrzymać cięższego okresu jak np. sesja bez tego rodzaju wspomagaczy - zasnąłbym w książkach a systematyczność w tym wypadku ma niewiele do rzeczy.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Offline lazzio

• Gracze DM
  • Kekekeke
« Odpowiedź #12 dnia: 2011 11 22, 17:57:44 »
Mamy taki potencjał, że guarany, kreski, machy, buchy, szoty, kanały nie są potrzebne.
Zebrales wszystko do jednego wora:)
Uwielbiam picie kawy, wszelkiego rodzaju i smakow. Uwielbiam tez tego typu wynalazki, energy drinki, wyszukane herbaty z ch. wie czym:P Przymierzam sie do yerby, a guarana jako ze jest W PELNI NATURALNA i spotykana na kazdym kroku- w kosmetykach, jedzeniu itp. to dlaczego nie:) I nie pier... ze poranna kawa jest be!:)
Jesli chce sie funkcjonowac od 7 rano do 2 w nocy to jednak czegos takiego potrzeba, (tak -doba dla mnie powinna trwac z 40h zeby wykorzystac jej potencjal)
I juz widze jak Ci twoj plan dzialania pomoze jesli chcesz tyle wysiedziec:) (odrazu mowie ze planowanie dnia itp nie jest zle, a wrecz wskazane.)
« Ostatnia zmiana: 2011 11 22, 18:03:19 wysłana przez lazzio »

Raaban

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 2011 11 22, 18:00:37 »
Właśnie ja też sie przymierzam do yerby, ale wertując fora internetowe mocno zaczynam się zastanawiać.
No i oglądając tego typa :
http://www.youtube.com/watch?v=XkWZPtWpTb4&feature=related

Tak mi się nie uśmiecha :P

Offline Ari

• Gracze DM
« Odpowiedź #14 dnia: 2011 11 22, 18:23:07 »
guaranke w czystej formie mozna dostac np na allegro sam tak kupilem.

Swietna sprawa jako wspomagacz dla kulturystow, sportowcow, spalacz tluszczu itp. Podnosi temp ciala, dziala orzezwiajaco z pewnoscia lepiej niz redbule, nie szkodzi jak kawa i inne tego rodzaju smietniki. Ma jeden minus jest paskudna w smaku ;)

Yerba matka jest swietna orzezwia i ogolnie bardzo jest zdrowa polecam kazdemu, sam pije i ciagle zmieniam smaki. Detox robi swietny i czysci caly organizm, jest bardzo zdrowa. Trzeba uwazac tylko by nie przesadzic z iloscia i jest tez paskudna w smaku ale mozna go polubic trzeba sie jedynie przyzwyczaic.

Polecam szczegolnie zielona herbatkę tylko warunek to lisciasta ( ciete liscie nie chemiczne kiczowate torebeczki przez co nie pijemy nic zdrowego a i efekt jest inny) , na jej temat poczytac mozna wiele, spalacz tluszczu.