Autor Wątek: Star Wars: The Old Republic  (Przeczytany 4272 razy)

Offline krewetek

Star Wars: The Old Republic
« dnia: 2011 11 27, 11:38:57 »
Spis ludziuf z DM'a:
Ja dopiero w połowie stycznia zacznę ;(

Ahto City - Sith

Pollack
Arthar
Shem
Papa Smerf
Vlad

Basilisk Droid

Badalaman
Cieniu
Colgate
« Ostatnia zmiana: 2012 01 20, 12:53:15 wysłana przez Aruv »

Offline Pollack

• Gracze DM
Odp: Star Wars: The Old Republic
« Odpowiedź #1 dnia: 2011 11 27, 11:46:10 »
Wlasnie tez sie bawie w bete - skacze na razie po postaciach. Pierwsze wrazenie - masakra ze sterowaniem. Drugie wrazenie - czemu tak tnie skoro taka slaba grafika (zsiadlem wlasnie z ultra ze Skyrima). Zwolnilem mysze, pocialem grafike - czasem przytnie. Przypomina wowa dosc mocno - aczkolwiek jesli o questline chodzi, to mozna by rzec na razie (pierwsze levele) to jest bardziej single rpg (styl KOTORa - mozna miec nawet druzyne) - z opcja a mmo (w pewnym momencie trzeba sie ku niej zwrocic). Storyline sithow bardzo fajny, stary dobry klimat Korriban. Mimo ze od strony wizualnej & technicznej mam zastrzezenia - jak na razie wciaga...

Offline krewetek

« Odpowiedź #2 dnia: 2011 11 28, 00:56:35 »
Wbilem 10lvl i jestem w szoku jak jest fajnie :)
Chyba czas uzbierac pieniazki na nowego PC'ta a konsole sprzedac ^^

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #3 dnia: 2011 11 28, 00:57:23 »
dajcie linka do bety. :) moze machne w wolnym czasie od lola. ;)

Offline mae

• Administrator
« Odpowiedź #4 dnia: 2011 11 28, 01:05:07 »
Jak mocnego kompa trzeba, zeby to poszlo? Tez jestem mocno zainteresowany ta gra.
Problem jest zawsze jakies 40cm od monitora.

Offline Rey

• Gracze DM
  • Zacny Naven`yer
    • http://reynevan.ovh.org
« Odpowiedź #5 dnia: 2011 11 28, 01:29:19 »
* Rey przysluchuje sie zaciekawiony
licho: "cieszę się ze są i marudy, gdyby nikt nie marudził martwilibyśmy się że coś zrobiliśmy źle" ;]

Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

mirqxx: "a już myślałem, że nic głupszego nie będzie a tu proszę"

Offline Pollack

• Gracze DM
« Odpowiedź #6 dnia: 2011 11 28, 01:46:05 »
Gram na 2.5 letnim lapku z radeonem ATkiem 46xx i po zejsciu na medium chodzi juz plynnie, niezaleznie od wielkosci zadymy. Mam wrazenie ze mocno pomoglo przejscie na window mode. Mozliwe tez ze na poczatku mialem problemy zwiazane z czyms innym - bo teraz nawet sterowanie juz dziala poprawnie, moze i na wyzszych detalach chodziloby lepiej. AA jest na razie kompletnie wylaczone. Mysle ze nie trzeba to tego nie wiem jakiego sprzetu. Ogolnie spory rozmach - questline dla kazdej z klas osobny (przeturlalem na szybko sith inquisitora & imperial agenta), jak na razie musze przyznac ze dosc ciekawy - z roznymi opcjami (mniej lub bardziej wplywajacymi na gre) na ich zakonczenie. Levele leca na questach. Czasem sie zapomina ze to multi. Na nizszych levelach open pvp nie ma - wiec sie nie wypowiem. To co na razie widzialem to battlegroundy - akurat tym jestem nieco zmeczony po wowie - wolalbym inne opcje, no ale coz... Crafting jest - wyglada na dosc mozno zroznicowany, biorac pod uwage ilosc potencjalnych sciezek. Uklad samego rozwoju postaci to 2 strony / 4 klasy na strone / 2 podklasy na klase / 3 drzewka rozwoju na podklase - jest w czym wybierac. Plus do tego w obu frakacjach mozna sie poruszac po jasnej lub bardziej ciemnej stronie.

Beta sie wlasnie konczy - nie wiem czy to ostatnia - linkow brak - zaproszenia byly wysylane duzo wczesniej, na bazie rejestrowanych zgloszen. W sumie za 2+ tygodnie juz i tak oficjalny start...:)

Offline krewetek

« Odpowiedź #7 dnia: 2011 11 28, 02:51:51 »
na c2d 2,2ghz e4500, 3gb ram'u i 8800gts chodzi miernie.

ciekawy jest system towarzyszy (wybierasz mu skille i decydujesz w mniejszym lub wiekszym stopniu co ma robic)...

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #8 dnia: 2011 11 28, 02:55:11 »
* Rey przysluchuje sie zaciekawiony

!!! mało Ci rpg ? ;d

Offline dMN

• Pedobear funclub
« Odpowiedź #9 dnia: 2011 11 28, 03:50:02 »
Właśnie skończyłem wątek na zostanie Sithem i urwałem Red lajtSEJBER-a. To jest 9 lvl i póki co bardzo fajna gierka pod względem fabularnym. Co mi się nie podoba, to że gra wygląda jak gówno po obniżeniu wszystkiego czego się tylko da (mój laptok tego wymaga, żeby grać bez ścin). W WoWie dla przykładu, gram na ponad-średnich ustawieniach, gra chodzi płynnie a świat przedstawiony jest wciąż PIĘKNY i pole widzenia sięga dalekich obszarów.
Lubieu grać w gry <3

Offline Shem

« Odpowiedź #10 dnia: 2011 11 28, 10:13:52 »
11 lvl Sith Inquisitor - Sorc... Ja sie doczekac nie moge :)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
« Odpowiedź #11 dnia: 2011 12 03, 10:00:04 »
cholera, nie moge sie zarejestrowac. zarejestrowalem sie na stronie, zalozylem konto, zweryfikowalem. nie moge sie zalogowac do gry. jest napisane: "there is no active subscription on this account, activate your account here". help. :_(

Offline Pollack

• Gracze DM
« Odpowiedź #12 dnia: 2011 12 03, 10:35:18 »
Ghg - ale start dopiero od 20 grudnia? Z preorderem 15. A otwarte beta testy sie skonczyly z tego co wiem.

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #13 dnia: 2011 12 03, 11:08:20 »
ale kibel. ;/

Offline Pacia

« Odpowiedź #14 dnia: 2011 12 03, 13:28:43 »
czym dalej tym lepiej?
sam rezygnowałem po paru minutach tego crapu ;P
dziś jednak jest inaczej :)
wciąga jak skanowanie planet w me2 - wiecie o czym mowie ;)
wiec czym dalej tym lepiej, trudniej, otwarte lokacje - mniej tunelowe lokacje...
pvp nawet nawet jak na razie - mój tank radzi sobie bardzo dobrze :)
misje heroik1 dają rade solo+pet heroik 2-4 to już jednak grupa musi być, a czym wyżej tym trudniej się robi i klasa tank czy healer to podstawa...

16 lvl judgement warrior :)
serwer rogue moon
nick: Sidr

mam nadzieje ze na keye będzie dobra cena a nie tak jak zapowiadają 200 zeta :(