Witam
Bez owijania w bawełnę.O co w tej grze chodzi?Rozumiem ,że to taka siódma woda po kisielu zwanym rpg(mam tu na myśli gry fabularne, a nie crpg), ale mimo to przydałby się jakiś KONKRETNY poradnik.Te, które są dostępne na stronie, to jakaś pomyłka.W poradniku pt."Nowy gracz", jest informacja o tym, że jakoby można było zaciągnąć gdzieś kredyt.Tyle, ze w grze się nie da tego zrobić, a przynajmniej nie jest w owym poradniku wyjaśnione jak to zrobić.Co więcej według poradnika, po więcej informacji należy sięgnąć do działu "Komendy".Wchodzę i niestety, ale takowej informacji tam nie ma.
Tak jak i wzmianki o tym, żeby się nie pchać do najsłabszego labiryntu, tylko, że należy pierw poćwiczyć na manekinach.Nie ma informacji o tym, jak sprawdzić parametry danej zbroi, czy stanu ubrania.Skąd mam wiedzieć jaki pancerze jest najlepszy?Jak mogę sprawdzić, czy gacie w których biegam za chwilę mi nie znikną?Chyba, że rzeczy w tej grze nie mają posiadają wytrzymałości to co innego

.Co z postaciami typu kapitan straży, czy rycerzami zakonnymi?Można się do nich dołączyć, coś od nich uzyskać?
Jest tego trochę więcej, ale nie to mnie trapi najbardziej.
Czy w tej grze w ogóle coś się dzieje?Ja jestem przeciwnikiem gier mmorpg, jednak po kilku artykułach nt. UO stwierdziłem, że chętnie spróbuję.No ok jestem wszystko fajnie pięknie, ale gdzie te przygody?Trochę czasu spędziłem grając w fabularki i jak przeczytałem, że w UO są Mistrzowie gry to spodziewałem się czegoś innego.Może i są ale ja nic nie wiem na ten temat, bo i skąd?Chyba, że mówimy o tych "questach", które daję nam "Obiezyświat", jeśli tak to dziękuje już kasuję konto i mnie tu nie ma.Wydawało mi się, że UO jest bardziej nastawione na dobra zabawę.Wchodzę tu na forum i co czytam?Że jeśli chcę nadgonić "średniaków" w tej grze to warto używać EUO, czy coś takiego, w każdym bądź razie wiecie zapewne o co chodzi.
Czy w tej grze są w ogóle jacyś gracze ?