*...* albo Ci Vorster odpisze

Poznałem Cie na jednym ze zlotów, piłem z tobą gorzałe , nawet spałem obok Ciebie

, nie mam nic do Twojej osoby , natomiast ton mojej wypowiedzi odnosi się tylko i wyłącznie do Gry, czego ty totalnie (chyba przez emocje) nie rozumiesz.
Napisałeś mnóstwo bzdur, między innymi to , że nie wiem co to chaos , że tylko ja i abelard mamy waty (nawet nie wiedziałem ze on ma, a pewnie maja wszyscy czerwoni za twoją gre). Zdrady nikt nie wybaczy, a tłumaczenie : mieszkancy tego chcieli ostro mnie rozbawiło. Ja wiem , że i tak twoja nowa delucja spłonie a ty razem z nią, bo takie jest życzenie chaosu, który jako ostatni Vorsterku , reprezentuje ja. A to że "wszyscy" (tak napisałes) poszli gdzieś indziej to kolejna bzdura , bo przeszły tylko 2 osoby, a tak naprawde 1. Wyluzuj dupeczke i baw sie dobrze.
p.s.
Kwiatek : Zabijaliśmy, zabijamy i bedziemy zabijac :* - Miasto wojowników, najemników pod banderą Boga wojny. To nie jest miasto neutralne i nigdy nie bedzie.
p.s 2
Raban i dzięki temu , że mamy mieszkańców , rządzimy tym miastem ponad 5 lat. Nikt nigdy nie pobije takiego rekordu. To miast było , jest i bedzię nasze. Byłem jego 2 burmistrzem (po mrocznych elfach) i mam nadzieje ze już ostatnim

. Oczywiście wszystko zależy od mieszkańców