Autor Wątek: SteelSeries Siberia V2 - sluchawki (opinie).  (Przeczytany 333 razy)

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
SteelSeries Siberia V2 - sluchawki (opinie).
« dnia: 2012 01 22, 11:55:12 »
Wlasnie mi poszly moje sluchawki Plantronics (siadl mikrofon i pekl platik z lewej strony) i zastanawiam sie nad nowymi sluchawkami.
Nie chce zadnych Creative Fatal1ty, te siadly mi po niecalym tygodniu. Myslalem o czyms od firmy Steelseries.

SteelSeries Siberia V2 - ma ktos? Jakies opinie? Z gory dzieki za odpowiedz.

PS: Jakie jeszcze sluchawki polecacie?

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
    • udyr wouldn't let me farm in lane, so I reported him for harassment. He reported me unskilled, I reported him dead.
Odp: SteelSeries Siberia V2 - sluchawki (opinie).
« Odpowiedź #16 dnia: 2012 01 30, 12:50:35 »
jakies £70. ogolnie nie rozstaje sie z nimi, moze sie wyrobia "przy wachlach".  :D

Offline Gucio

• Gracze DM
« Odpowiedź #17 dnia: 2012 01 30, 14:43:46 »
troche mnie uwiera przy uszach, oprawki mam duze i slugawki dociskaja, po kilku godzinach troche denerwuje. :/

zapomniałem o tym napisać ;) po kilku godzinach aż głowa boli, ale to jedyna wada, myślałem nad wycięciem na "ramki" tunelu w tych piankach... : P

Offline Ghg

• Ekipa DM
  • see hero, kill hero
« Odpowiedź #18 dnia: 2012 02 13, 21:37:45 »

Offline Kox_Rox

« Odpowiedź #19 dnia: 2012 02 13, 22:41:51 »
To chyba normalne, że po kilku godzinach zaczyna głowa odpadać? ;)
chociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...