Autor Wątek: World of Warcraft  (Przeczytany 115181 razy)

Mendoza

• Gość
World of Warcraft
« dnia: 2007 04 11, 12:27:45 »
Chcialbym w tym temacie stworzyc liste osob grajacych w WoWa na poszczegolnych realmach. Zawsze kto bedzie zaczynal grac w WoWa bedzie wiedzial gdzie pojsc zeby spotkac znajomych z DMa. Jak ktos ma informacje gdzie jeszcze graja DeMowicze to niech napisze a uzupelnie posta.

:arrow:Deathwing:

Horde:
-Mendoza
-Tom
-Kruk
-Mackos(nie wiem jaki dokladnie nick mial na DM)

:arrow:Talnivar:
Horde:
-Vip
-Dobi

:arrow:Doomhammer:

Alliance
-Aruvin
-Pollack
-Vorster
-Oblivion
-Marvel
-sheban
-tekbart
-Savek
-ult
-Petrix
-Kap
-Dejwyth
-Alvor
-Verm
-^Lil^^ [okazjonalnie]
-Gerpir
Nasza Gildia

:arrow:Lightning's Blade:
Horde:
-vodo

:arrow:Quel Thalas:
Alliance
-cQ

:arrow:Burning Legion:
Horde:
-Trzcinka
-DzikiHL
-Mashad
-Ish
-Gryzelda
-cieniu
-Vicero

Alliance
-Diacon

:arrow:Ravencrest
Alliance
-Fs
-Ajaman
-rozki
-ruth
-Xarion
-MAster
-Funnyjoe
-Caram
-semek

:arrow:The Venture Co
Horde:
-Gerpir
-Farax
-Shaft
-Alderon

:arrow:Lightbringer
Horde:
-Kaworu

:arrow:The Maelstorm
Alliance
-Lowell
-Virxus
-Merlin Montaron

:arrow:Bronzbeard
Alliance
-Ehain
-Areis
-Natasha
-Keyra
-Mestof

:arrow:Grim Batol
Alliance
-Aelhon
-Xynd

:arrow:Magtheridon:
Horde:
- Thror
- Cerbon

:arrow: polski free shard RH:
-Sztyvny
-Jablo
-Thiass
-Pietruch (Nimanaur)
-Shibby
-Miki
-Rexio
« Ostatnia zmiana: 2012 03 22, 11:34:19 wysłana przez Thror »

Kaworu

• Gość
World of Warcraft
« Odpowiedź #76 dnia: 2007 04 22, 18:00:31 »
Vorster u nas na Lightbringer po stronie ally graja dzieci ;)... kocham AV z nimi :D oni leja juz generala, my dopiero przechodzimy przez most, a i tak wygrywamy :D

Offline Vorster

World of Warcraft
« Odpowiedź #77 dnia: 2007 04 23, 00:10:57 »
widocznie co serwer to obyczaj ;)

Offline alderon

World of Warcraft
« Odpowiedź #78 dnia: 2007 04 23, 08:00:13 »
Cytat: "Vorster"
... rasy i grafiki aliantow bija na leb horde ktora jest oblesna i gra od diabla dzieciakow. Jeszcze zeby byla jakas odmiana hordziastych krasnali to bylby atut za , jesli chodzi o profesje jaka gram to shadow priest...

co do samej frakcji Hordy ... rzecz gustu, nawet modelka moze byc dla jednych aniolem  a dla drugich zolza
... nazywanie kogos, kto lozy na swoj abonament dzieckiem chyba nie jest najlepszym okresleniem,
jesli nawet umiejetnosci niektorych nie pokrywaja sie z naszym oczekiwaniem jest to zazwyczaj wynikiem braku ogrania i treningu, nie kazdy zaczyna te gre jako mastah,
czy hordziaki nie lubia ally ? .... alez skad !  
kogos w koncu trzeba prac po tylku... owszem i nam sie dostaje zwlaszcza gdy startujemy 8 vs 10

... shadow priest to klasa z ktora sie rodzisz, niezmienna jak zreszta wszystkie rasy i klasy w nich
profesja - to rekodzielo, ktore mozesz wykupic i w kazdej chwili zapomniec

powodzenia w lowach na horde (jesli dopisze ci szczescie ofc  :grin:  )

Offline Vorster

World of Warcraft
« Odpowiedź #79 dnia: 2007 04 23, 11:37:23 »
A juz myslalem ze to luzny temat a tu jednak nie mozna napisac nic zeby kogos nie zruszyc , ja tylko napisalem co zaobseroowalem i nie mam zamiaru dyskutowac glebiej na ten temat i robic z tego tematu horda vs alliance jak order i chaos na dm ;o) Tak wiec Alderon daj na luz.

A co do klasy tak tylko napisalem informacyjnie bo inni tez pisali. ;o)

Offline cQ

World of Warcraft
« Odpowiedź #80 dnia: 2007 04 23, 11:47:19 »
Cytat: "alderon"

... shadow priest to klasa z ktora sie rodzisz, niezmienna jak zreszta wszystkie rasy i klasy w nich
profesja - to rekodzielo, ktore mozesz wykupic i w kazdej chwili zapomniec

powodzenia w lowach na horde (jesli dopisze ci szczescie ofc  :grin:  )

shadow priest to podklasa priesta z talentow :P moze byc holy albo shadow albo discipline albo krzyzowka wszystkich trzech grup talentow :P i talenty mozna zmienic w kazdej chwili za pieniazki :]

a co jak sie dupimy to dupmy sie dalej haha

nie no na servie co ja gram przestalem sie bawic w pvp bo horda miazdzyla poprostu na bg wszystkich :] nie wiem jak to wyglada na lvlu 70 boi nie probowalem ale chyba zaczne sie bawic trzbea wkoncu honor skoxac  :]
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)

vipek

• Gość
World of Warcraft
« Odpowiedź #81 dnia: 2007 04 23, 13:47:56 »
Ehain, daj znac, jakie macie ksywy. Zebym wiedzial, ze starych znajomych bije ;). W koncu ta sama battlegrupa. Jeroth - Tauren druid z Talnivarr, jak cos.

Mendoza

• Gość
World of Warcraft
« Odpowiedź #82 dnia: 2007 04 23, 19:35:00 »
Cytat: "cQ"
nie no na servie co ja gram przestalem sie bawic w pvp bo horda miazdzyla poprostu na bg wszystkich :] nie wiem jak to wyglada na lvlu 70 boi nie probowalem ale chyba zaczne sie bawic trzbea wkoncu honor skoxac  :]

Ja u siebie tak zaobserwowalem: pug hordy > pug ally. Wyjatek to AV, na ktorym allianci z racji lepszego ulozenia terenu do swojej bazy*  wygrywaja czesciej.

* allianci do SP maja tylko jedna waska droge, ktora _zawsze_ idzie horda. Hordziaki przez tyle czasu ciagle nie moga sie nauczyc, ze mozna jeszcze pojsc pod mostem albo gorna droga. No ale zerg nie mysli :/

vipek

• Gość
World of Warcraft
« Odpowiedź #83 dnia: 2007 04 23, 20:41:46 »
Druga droga do SP prowadzi przez doline po lewej stronie mapy. Wychodzi sie z tylu SP.

Offline Vorster

World of Warcraft
« Odpowiedź #84 dnia: 2007 04 24, 05:34:40 »
Te cholerne skroty sa irytujace dla kogos kto od niedawna gra ;]

Offline Ehain

• Gracze DM
World of Warcraft
« Odpowiedź #85 dnia: 2007 04 27, 18:20:43 »
Cytat: "vipek"
Ehain, daj znac, jakie macie ksywy. Zebym wiedzial, ze starych znajomych bije ;). W koncu ta sama battlegrupa. Jeroth - Tauren druid z Talnivarr, jak cos.

Ashenia
Areiska
Shivea

Choc bedac szczerym, malo nas uraczysz na bg obecnie (progress > pvp), moze Areisa.. ;)

vipek

• Gość
World of Warcraft
« Odpowiedź #86 dnia: 2007 04 28, 13:22:44 »
E tam, same instancowe szczury :/

Offline Ehain

• Gracze DM
World of Warcraft
« Odpowiedź #87 dnia: 2007 04 28, 19:29:21 »
E tam, ile mozna sie ciulac z ludzmi.. ekhm krowami i takimi tam. A pozatym.. Illidan czeka ;>

Offline Vorster

World of Warcraft
« Odpowiedź #88 dnia: 2007 04 29, 00:26:20 »
Heh , wlasnie jesli chodzi o mnie  z checia ominolbym etap instantsow bo jakiekolwiek pvm nigdy mnie nie ruszy tak jak walka z zywym graczem. ;o)  Ale niestety trzeba zmeczyc zeby miec w czym walczyc , obym trafil jak najszybciej i mial instantsy z bani ;oP

Offline DzikiHL

• Gracze DM
  • Ten od Buccaneer's Den
World of Warcraft
« Odpowiedź #89 dnia: 2007 04 29, 17:06:46 »
Jak i świat idzie do przodu tak i itemy nie stoją w miejscu. Odwiedzisz kilka instancji, pozdobywasz itemki, za kilka tygodni będziesz zmuszony odwiedzić nowe instancje bo Twoje itemki będą już niewystarczające.
Buccaneer's Den - dawniej Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Offline Ehain

• Gracze DM
World of Warcraft
« Odpowiedź #90 dnia: 2007 04 30, 12:34:32 »
Nowe osoby na Bronzebread:

Keyra
Mestof

Co do bg, poprostu mi sie znudzilo, jakos kiedys bylo ciekawsze bez x-realmow (wiekszy chaos jest?). Anyways T6 za ladnie wyglada zeby zostwaic je w Black Temple i nosic Gladiatora przestazalego ;)