Espen :* ( bez podtekstów )
dziękuje za słowa uznania... mam znowu załamkę i chyba dlatego musiałem gdzieś to napisać :/
w zasadzie to to forum jest od początku mojej przygody z mmo no i chyba jedyne aktywne gdzie coś od czasu skrobne... a na pewno są tu ludzie, którzy pomagają a to mało spotykana rzecz w dobie gier gdzie chodzi o rywalizację i docinki...
świat realny jeśli chodzi o ten zwyczajny to raczej mnie nie interesuje - zbyt mało ludzi na poziomie a przynajmniej rozumiejących moje wymagania pozatym ostatnio co by nie zrobić kończyło się imprezką z alkiem :|
ucieczka do swiata realnego do gry? tylko mmo... dlaczego? jakoś się przyzwyczaiłem do mikrofonu i nocnych pogawędek bez zobowiązań oraz do dobrej zabawy bez potrzaskanej mordy ;P
Moje konto/a jak dla mnie są bezcenne wolę aby GM skasował jak ktoś je kupił co i tak odbiło by mi się na psychice

Kupić coś fajnego... nad samochodem myślę ;P kiedyś miałem ale służył tylko do wyrabiania się na raidy z progresową gildia a tak poza tym rdzewiało...
Może teraz będzie inaczej... któż to wie... oby dodatek nie wyszedł zaraz jak dostanę kierownicę w swe łapki ;P
Aliant... zawsze mówiłem Neva...eva...ONLY For The Horde ;P kiedyś jednak pograłem do 34 lvl magiem... inne questy inne miejsca fajni ludzie bo inny serwer no pewnie dlatego ze ludzie z dm...
Ubieranie levelowanie to nie to samo co main... dlatego się nazywa main... a reszta to juz rutyna HM,honor i voa...
Espen chyba wiem czego brakuje mi w tej grze czyli wowie... ludzi do gry, szczerych ludzi z którymi kiedyś mógłbym się napić

Takich ludzi poznałem przez ultimę i to bez irca, którego to nigdy nie lubiłem

Jak na razie to ciągle siedzę na bl`u gdzie ludzie liczą się tysiącach, Polacy to już normalność to jak ludzie na ulicy coś tam mamroczący pod nosem...
no i w wowi, prawda to nie małe grono tylko cała społeczność różnych bezimiennych graczy, o których nawet nie będziemy pamiętać...
wracając do wątku o wowie... czy na innych serwerach/bg grupach tez macie kolejki do bg po 15 min?
czy to tylko wina w naszej zacofanej Bloodlust grupie ?
rozważam przeniesienie postaci jeśli gdzieś nie ma kolejek...