Autor Wątek: Mechanika a RPG  (Przeczytany 26743 razy)

Offline Gofer

• Gracze DM
  • Ojciec, Maruda, Podcaster
    • Księgarnia Internetowa PIĘKNA KSIĄŻKA NET
Mechanika a RPG
« dnia: 2007 06 21, 05:59:47 »
Wpada GM-em do kopalni, a tam kopia booty ubrane w snieznobiale ubranka, plaszcze rodowe, deliatne materialy. Sytuacja adekwatna takze do scinania drzew...

Wiec pytanie co wolicie...  :twisted:

bowiem reakcja bedzie :razz:
  . . . 

Offline Rudus

• Ekipa DM
  • Szara Eminencja
    • Takie tam...
Mechanika a RPG
« Odpowiedź #91 dnia: 2007 06 22, 22:38:33 »
Ale jak scina tym mieczem chrust ?? No bez przesady ...
Widziałem kogoś tam kto scinal chrust sztyletem ofiarnym XD
Albo rycerza ktory sprzatal belty i puste szklanki, dzbanki i syf po imprze w rodowej szacie i plaszczu takimatakim :] No nie wiem ja tam na widok wiekszosci artow zawsze sie uśmiecham bo jednak zazwyczaj jest to pr0 mr00000k-k-k-k-k i zuUOoo pelna gębą.
Jakoś nie trawie choineczek - niezależnie po której stronie. Bo i płaszcz utkany z promieni światła wychodzących z nosa przekochającego boga ™ jak i spódniczka uszyta z włosów z ucha mackowatego stwora z otchłani ™ zawsze mnie bawią :] Za to lubie jeden czy dwa nie rzucające się arty. Kilt, kapelusz, bez oczouderzającej czerwonej czcionki tylko po prostu z inna nazwą ... To jest miłe dla oka
Ethanoll o ocllo
hrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

http://nihai.deviantart.com/

Offline Gofer

• Gracze DM
  • Ojciec, Maruda, Podcaster
    • Księgarnia Internetowa PIĘKNA KSIĄŻKA NET
Mechanika a RPG
« Odpowiedź #92 dnia: 2007 06 22, 22:47:22 »
jak w samoobronie

ankieta byla tendecyjna
  . . . 

Offline Piter

• Gracze DM
Mechanika a RPG
« Odpowiedź #93 dnia: 2007 06 23, 21:55:10 »
Co prawda to prawda, dopiero teraz zauważyłem tą ankiete. Na moje to wy(pieprzy mięso) arty co do jednego z servera i zaczął je przyznawać w ten sam sposób co przyznaje się sloty lub medaliony przemiany. Może wtedy cosik by się zmieniło, a już napewno nie zobaczyli byśmy tych obwieszonych artami od stóp do głów.

Korzystając z sytuacji chciałbym pozdrowić wszystkich sympatyków moich makroczeków  :lol:

*Macha do Ragnall'a*